به گزارش روابط عمومی دانشگاه :
سی و هفتمین مجموعه اخبار برگزيده از مهمتـرين اخبار علمي و اجـرايي رسانه هاي همگاني منتشر شد
روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، سی و هفتمین مجموعه از مهمترین اخبار رسانه های همگانی مربوط به سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روان ، سلامت و رفاه اجتماعی) را منتشر کرد.
 سه شنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
به گزارش روابط عمومی دانشگاه :
برگزاری نشست " راهکارهای کاهش حوادث ترافیکی در ایران و بررسی مداخلات رفتاری موثر بر آن "
نشست علمی مرکز تحقیقات سلامت و حوادث و بلایا با عنوان " راهکارهای کاهش حوادث ترافیکی در ایران و بررسی مداخلات رفتاری موثر بر آن "، به همت واحد ترجمان دانش دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با همکاری پلیس راهور ناجا و با حضور متخصصان، صاحبنظران و مسئولان استان قم در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.
 سه شنبه ٣٠ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
کارگاه اخلاق در پژوهش برگزار شد
کارگاه اخلاق در پژوهش روز دوشنبه 29 بهمن ماه با حضور 70 نفر از دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در سالن اجتماعات غدیر دانشگاه برگزار شد.
برگزاری كارگاه آموزشي مهارتهاي تدريس
كارگاه آموزشي مهارتهاي تدريس ویژه دانشجویان دکتری به مدت 2 روز در اسفندماه سال جاری برگزار خواهد شد.
پنجمین جلسه شورای پژوهش دانشگاه برگزار شد
پنجمین جلسه شورای پژوهش دانشگاه روز دوشنبه مورخ27 بهمن ماه، در دفتر معاونت تحقیقات و فناوری و با حضور اعضای شورا تشکیل شد.
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
اولین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی، سه شنبه آغاز می شود/ ثبت نام فردی و گروهی تا دوشنبه ادامه دارد
اولین استارتاپ تریگر تخصصی توانبخشی تحت عنوان "به توان فناوری"، از روز سه شنبه (30 بهمن ماه جاری) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی آغاز می شود و مهلت ثبت نام برای شرکت فردی و گروهی در این استارتاپ تریگر، تا پایان روز دوشنبه (29 بهمن ماه) تمدید شده است.
 شنبه ٢٧ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
مسابقه " طراحی روی جلد کتاب " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود
انتشارات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، امروز (شنبه) با انتشار اطلاعیه ای، برگزاری مسابقه " طراحی روی جلد کتاب " جهت کتاب های منتشرشده این دانشگاه را اعلام کرد.
 شنبه ٢٧ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>
دانشگاهیان علوم بهزیستی و توانبخشی از دستاوردهای دفاعی کشور در نمایشگاه وزارت دفاع دیدن کردند
دانشگاهیان علوم بهزیستی و توانبخشی بمناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی از دستاوردهای دفاعی کشور در نمایشگاه وزارت دفاع دیدن کردند.
 جمعه ٢٦ بهمن ١٣٩٧ - نظرات : ٠متن کامل >>