كارگاه آموزشی " توانبخشي در سالمندان " در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد
كارگاه آموزشی " توانبخشي در سالمندان " روز چهارشنبه ، با حضور جمعی از پزشکان، پرستاران، کارشناسان گروه های کاردرمانی، گفتاردرمانی، فیزیوتراپی و مددکاری، در بیمارستان توانبخشی رفیده برگزار شد.
 پنج شنبه ٢٦ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، درگذشت پدر بزرگوار دکتر جوادی عضو هیات علمی دانشگاه را تسلیت گفت
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (چهارشنبه) با انتشار پیام، درگذشت پدر بزرگوار دکتر محمدحسین جوادی عضو محترم هیات علمی گروه مددکاری اجتماعی این دانشگاه را تسلیت گفت.
 چهارشنبه ٢٥ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی تاریخ و ساعت برگزاری امتحانات عمومی لغو شده را اعلام کرد
مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی طی اطلاعیه ای تاریخ و ساعت برگزاری امتحانات عمومی لغو شده را اعلام کرد.
 سه شنبه ٢٤ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
بلیط سینما با تخفیف ویژه برای همکاران
تعداد 2500 عدد بلیط سینما با تخفیف ویژه در اختیار پرسنل دانشگاه و مراکز قرارگرفته است.
 سه شنبه ٢٤ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
شورای مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تشکیل جلسه داد
شورای مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (دوشنبه) با حضور معاونان امور آموزشی و امور درمان دانشگاه، مدیران زیرمجموعه معاونت آموزشی و مدیران گروه های آموزشی دانشگاه در سالن حوزه ریاست، تشکیل جلسه داد.
مناقصه رخشویخانه مرکز آموزشی، درمانی روانپزشکی رازی اعلام شد
مدیریت نظارت و توسعه امورعمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (سه شنبه) طی اطلاعیه ای مناقصه انجام امور رختشویخانه مرکز آموزشی، درمانی روانپزشکی رازی را اعلام کرد.
تسلیت بابت درگذشت جمعی از هموطنان در سقوط هواپیما
درگذشت جمعی از هموطنان در حادثه تلخ و ناگوار سقوط هواپیمای مسافربری تهران- کی‌یف را خدمت ملت شریف ایران خصوصاً همکاران گرامی تسلیت عرض می‎کنم و از پروردگار متعال برای جان باختگان این حادثه علو درجات و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت دارم.
پایان مهلت ثبت ایده در دومین جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی
تا پایان مهلت ثبت ایده در دومین جشنواره ایده های نوآورانه آموزشی ۶ روز باقیست
پایان مهلت ثبت ایده در جشنواره، ۲۲ دی ماه می باشد و این زمان قابل تمدید نخواهد بود.