گزارش فعالیت‌ها و سازماندهی های فضای سبز دانشگاه
توجه ویژه ریاست محترم دانشگاه، معاونت محترم توسعه و حمایتها و پیگیری‌های مستمرایشان و همچنین کمک‌ها و رهنمود های مدیریت محترم پشتیبانی باعث استمرار و ارتقای فعالیت‌ها در حوزه مدیریت فضای سبز دانشگاه و سازماندهی آن در دانشگاه شده است.
 شنبه ١٧ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
گزارش اقدامات گسترده در خصوص پیشگیری از ابتلا و شیوع بیماری کرونا در دانشگاه و مراکز تابعه
معاونت توسعه مدیریت و منابع دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اقدامات گسترده ای در خصوص پیشگیری و ایمنی محیط دانشگاه از ابتلا به بیماری کرونا انجام داده است.
 شنبه ١٧ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
گزارش تصویری تست کرونا از دانشگاهیان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
پایش تست کرونا از دانشگاهیان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از روز شنبه ۱۰ خردادماه ۹۹ به مدت ۴ روز در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی توسط آزمایشگاه تشخیص بالینی بیمارستان رفیده وابسته به دانشگاه انجام شد.
 پنج شنبه ١٥ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون توسعه مدیریت و منابع طی پیامی رحلت امام خمینی (ره) و قیام ۱۵ خرداد را تسلیت گفت.
سالگرد رحلت جانگداز حضرت امام خمینی(ره) بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی ایران و شهادت یاران ایشان در فاجعه قیام خونین ۱۵ خرداد ۱۳۴۲ را به همه همکاران گرامی تسلیت و تعزیت عرض می نمایم.
 چهارشنبه ١٤ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
فراخوان جذب دانشجوی دکتری پژوهشی
پذیرش دانشجوی دکتری تخصصی پژوهشی (PhD by Research) در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی
دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نظر دارد با توجه به قانون سنجش و پذیرش دانشجو در دوره های تحصیلات تکمیلی در دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور (مصوبه 18/12/94) و به استناد مصوبه شورای عالی برنامه‌ریزی علوم پزشکی کشور، در سال تحصیلی 1400-1399 اقدام به پذیرش دانشجوی پژوهشی در مقطع دکتری تخصصی نماید.
 دوشنبه ١٢ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون توسعه مدیریت و منابع طی پیامی عید سعید فطر را تبریک گفتند.
عید سعید فطر، عید آسودگی از آتش غفلت و رهیدگی از زنجیر نفس بر میهمانان حضرت حق به خصوص همکاران گرامی مبارک باد.
 شنبه ٣ خرداد ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی حلول ماه شوال و فرا رسیدن عید سعید فطر را تبریک گفت
معاون فرهنگی دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی پیامی فرا رسیدن عید سعید فطر، روز تولد دوباره انسان و فصل تازه شکفتن ایمان در روح و جان های پاک و بیدار را تبریک گفت.
پیام تبریک رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بمناسبت فرارسیدن عید سعید فطر
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امشب (شنبه) با انتشار پیام، حلول ماه شوال و فرارسیدن عید سعید فطر را به تمامی اعضای هیات علمی و کارکنان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مراکز تابعه، و همچنین دانشجویان این دانشگاه تبریک گفت.