بازدید این صفحه : 6623 | بازدیدکنندگان آنلاين : 9
جمعه ٠٧ آذر ١٣٩٩

مراحل پیگیری فراغت از تحصیل دانش اموختگان

رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی طی اطلاعیه ای از امکان دریافت فرم فراغت از تحصیل دانش آموختگان داخل کشور از سایت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی خبر داد.

دکتر رامتین صدیقی، رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی طی اطلاعیه ای اعلام کرد : دانشجویان داخل کشور می توانند فرم فراغت از تحصیل را با مراجعه به آدرس ذیل در جستجوگر googlechrome دریافت کنند.

دانشجویان گرامی پس از وارد نمودن کد ملی از مراحل صدور و تایید فرم فراغت خود با دریافت پیام های ذیل مطلع شوند:

-    فرم فراغت از تحصیل شما تاکنون توسط دانشگاه محل تحصیل ارسال نشده است " لطفا از طریق دانشگاه پیگیری شود"

-    در حال انتظار تایید معاون آموزشی دانشگاه " لطفا از طریق دانشگاه پیگیری شود"

-    در حال انتظار تایید کارشناس اداره دانش آموختگان وزارت بهداشت،  " لطفا ظرف ۷۲ ساعت آینده مجددا کد ملی چک شود"

لازم به ذکر است حداکثر زمان فرایند ( از زمان ارسال فرم توسط دانشگاه محل تحصیل دالنش آموختگان تا زمان تایید نهایی توسط این مرکز و ارسال به دفتر طرح نیروی انسانی ۷۲ ساعت کاری می باشد.

ایشان تاکید کردند که دانش آموختگان گرامی از اول آبان ماه سال جاری با اداره دانش آموختگان مرکز خدمات آموزشی تماس تلفنی نداشته باشند و صرفا پس از ۷۲ ساعت ثبت و تایید اطلاعات خود در آدرس فوق کنترل نمایند .

ضمنا پیگیری فرم های فراغت از تحصیل صرفا از طریق کارشناسان ثبت فرم فراغت از تحصیل در دانشگاه ها صورت خواهد گرفت.

جلسه شورای آموزشی
شورای آموزشی
جلسه شواری اموزشی تاریخ 24/10/98
 ١٠:٥٨ - يکشنبه ٢٩ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>