بازدید این صفحه : 7384 | بازدیدکنندگان آنلاين : 12
جمعه ٠٧ آذر ١٣٩٩

توضيحاتي درخصوص تعهدات دانش آموختگان(جدول شماره 1)

دانش آموخته گرامی

با سلام

ضمن تبريك جهت موفقيت در اتمام تحصيل شما باطلاع ميرساند :

در صورتيكه تعهدات خدمت آموزش رايگان جنابعالي برابر جدول شماره يك (۱) به اتمام نرسيده باشد ،مي توانيد برابر ضوابط آئين نامه جهت اخذ گواهي موقت تحصيلي خود  با ارائه مدارك مشروحه در جدول شماره (۲) اقدام نمائيد.

در صورتيكه تعهدات خدمت آموزش رايگان جنابعالي برابر جدول شماره يك (۱) به اتمام رسيده باشد ،مي توانيد جهت اخذ دانشنامه و ساير مدارك تحصيلي خود مطابق باضوابط آئين نامه و  توضيحات ارائه شده در همين بخش اقدام نمائيد.

در صورتيكه تعهدات خدمت آموزش رايگان جنابعالي برابر جدول شماره يك (۱) به اتمام نرسيده باشد ، براي دريافت دانشنامه مي بايست جهت خريد تعهدات خدمتي ،پس از طي مراحل قانوني مطابق با ضوابط آئين نامه وزارت متبوع و جداول ارائه شده اقدام نمائيد.

جدول شماره (۱)

محاسبه تعهدات خدمتي آموزش رايگان

رشته هاي روزانه كارشناسي

سهميه منطقه يك،رزمندگان ،شاهد،و...

برابر مدت زمان تحصيل

سهميه منطقه دو  و ساير مناطق

دو برابر مدت زمان تحصيل

كارشناسي ارشد و ساير مقاطع

تعهدات برابر مدت ذكر شده در سند تعهد محضري

به استناد قانون ماده يك تامين وسايل و امكانات تحصيل اطفال و نوجوانان ايراني مصوب شوراي انقلاب جمهوري اسلامي ايران كليه دانش آموختگان مكلفند پس از اتمام تحصيلات خود به منظور اداي دين و به تناسب مدت تحصيلات خود در رشته ها و منطق مورد نياز كشور خدمت نمايند.

با توجه به تعهدات يادشده (تعهدات آموزش رايگان) و ساير تعهداتي كه حسب مورد بصورت خاص از دانش آموختگان اخذ گرديده است( جهت ورود به دورهاي كارشناسي ارشد و دوره هاي تخصصي و...) دانش آموختگان علوم پزشكي قبل از انجام تعهدات فوق مجاز به دريافت دانشنامه و ريز نمرات نخواهند بود.

جلسه شورای آموزشی
شورای آموزشی
جلسه شواری اموزشی تاریخ 24/10/98
 ١٠:٥٨ - يکشنبه ٢٩ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>