شنبه ٢٨ دی ١٣٩٨
  • تسلیت بابت درگذشت جمعی از هموطنان در سقوط هواپیما
    درگذشت جمعی از هموطنان در حادثه تلخ و ناگوار سقوط هواپیمای مسافربری تهران- کی‌یف را خدمت ملت شریف ایران خصوصاً همکاران گرامی تسلیت عرض می‎کنم و از پروردگار متعال برای جان باختگان این حادثه علو درجات و برای بازماندگان، صبر و شکیبایی مسئلت دارم.

• شهادت سردار قاسم سلیمانی
    شهادت بسیار دردناک سردار بزرگ اسلام و فرمانده بی نظیر و شجاع، سپهبد حاج قاسم سلیمانی و تعدادی از هم رزمانش به ویژه شهید ابومهدی المهندس را به آزادمردان جهان و ملت غیور و شریف ایران و خانواده محترم آنان و همکاران محترم تسلیت می گویم.

برنامه های عملیاتی مدیریت توسعه
بلیط سینما با تخفیف ویژه برای همکاران
تعداد 2500 عدد بلیط سینما با تخفیف ویژه در اختیار پرسنل دانشگاه و مراکز قرارگرفته است.
 ١٤:١٥ - سه شنبه ٢٤ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
تسلیت بابت درگذشت جمعی از هموطنان در سقوط هواپیما
 ١٠:٣٦ - دوشنبه ٢٣ دی ١٣٩٨ - نظرات : ٠متن کامل >>
کمیته « محیط زیست »