جلسه هفتگی شورای مدیران معاونت توسعه در تاریخ 96/12/20

جلسه هفتگی شورای مدیران در تاریخ 20/۱۲/96 روز یکشنبه از ساعت ۱۵:۳۰ تا ساعت 20:30 در دفتر معاونت محترم توسعه مدیریت و منابع با حضور مدیران این معاونت برگزار گردید و موارد بشرح ذیل پس از بررسی مصوب گردید :

·     در خصوص جذب سرمایه و ایجاد درآمد از طریق ارتباط صنعت با معاونت های پژوهش و تحقیقات ، آموزش ، درمان ، مقرر گردید قراردادهای تیپ با توجه به هزینه های بالاسری دانشگاه و مجری و سایر موارد مشخص وتنظیم گردد.

·     مقررگردید سامانه قراردادها در سایت دانشگاه ایجاد و تمام اطلاعات انواع تیپ قراردادها ، مناقصات و مزایده ها در آن مشخص گردد.

·     مقرر گردید تفاهم نامه بودجه ای سالیانه با بیمارستانها و مراکز تابعه تنظیم و منعقد گردد. همچنین مقرر گردید تیم مدیران توسعه در واحدهای فوق حضور یافته تا نسبت به پایش عملکرد ( درآمد و هزینه ) و انحراف بودجه ای آنان بتوان نقاط قوت ونقاط ضعف شناسایی و در جهت بهبود وضعیت مطلوب برنامه ریزی نماید .

·     برنامه عملیاتی دانشگاه در حوضه معاونت توسعه مدیریت و منابع مورد بررسی قرار گرفت و مقرر گردید گزارش کاملی توسط مدیر توسعه سازمان و منابع انسانی تهیه و هفته آینده ارائه گردد .

·     همچنین در خصوص خرید خوابگاه و اتاقهای بایگانی واحدهای اداری و حسابداری وقرارداد بخش گاز نظام مافی بیمارستان رازی نیز بحث و تصمیمات لازم گرفته شد .

١٥:٤٨ - چهارشنبه ٢٣ اسفند ١٣٩٦    /    عدد : ١١٥٥٠    /    تعداد نمایش : ٧٧٢

برای این خبر نظری ثبت نشده است