• 1397/02/10 - 09:25
  • - تعداد بازدید: 3372
  • - تعداد بازدیدکننده: 46
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به مناسبت هفته سلامت برگزار شد ؛

برگزاری کارگاه آموزشی " بهداشت روان خانواده " در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

کارگاه آموزشی " بهداشت روان خانواده " روزیکشنبه (9 اردیبهشت ماه ) به همت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مشارکت مرکز مشاوره وسلامت روان دانشجویی و با حضور جمعی از کارکنان در سالن اجتماعات فارابی دانشگاه برگزار شد.


   کارگاه آموزشی " بهداشت روان خانواده " روزیکشنبه (9 اردیبهشت ماه ) به همت مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مشارکت  مرکز مشاوره وسلامت روان دانشجویی  و با حضور جمعی از کارکنان در سالن اجتماعات فارابی دانشگاه برگزار شد.


    به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، دکتر "  بهمن بهمنی "رئیس مرکزمشاوره دانشگاه به عنوان مدرس این کارگاه ، به پایه و اساس شکل گیری خانواده، ویژگی های مشترک خانواده درجامعه امروزی پرداخت.


    بگفته دکتر بهمنی، همه اعضاء خانواده در شکل گیری اتمسفر خانواده نقش دارند، عنصر اصلی خانواده متاثر از ویژگی ساختاری آن است، تغذیه، حفاظت و التیام عناصر اصلی این ساختار هستند.


    مدرس این کارگاه آموزشی همچنین روند تشکیل نطفه ، رشد جنین ، تولد نوزاد ، رشد و تربیت کودک تا بزرگسالی و ازدواج را در سه رحم "رحم مادر ، رحم خانواده ، رحم ازدواج "، ترسیم کرد و گفت:   این سه رحم به هم ربط دارند، رحم کارآمد یعنی خانواده دراهداف مشترک ، نقش های مکمل، روابط برقرار بین نقش و اعضاء ،قواعد وقوانین، محدوده ها ومرزهای این عوامل دربین خانواده های موفق و ناموفق متفاوت هستند.


     دکتر بهمنی ، افزود: در ازدواج و تشکیل خانواده ، انتظار پاسخ به نیازها از طرف مقابل در نتیجه بزرگ شدن از لحاظ روانی است که باید انطباق بین خواسته ها و نیازها در شرایط درست باشد وگرنه منجر به تغییر به سمت طلاق می شود.


    وی همچنین اظهارداشت: وظایف خانواده ، انتقال فرهنگ و آموزش بهداشت جسم و روان، و آموزش مهارتهای مختلف و... می باشد.


    وی تاکید کرد: لزوما" دو انسان خوب، خانواده خوب نمی سازند، بلکه ساختن خانواده خوب هارمونی می خواهد ، عشق و احساس ارزشمندی می خواهد.


    بهمنی افزود:  افراد قبل از ازدواج ، به اینکه با چه کسی ازدوج کنند تا بتواند به نیازهایشان پاسخ دهد ، فکر می کنند و بعد از ازدواج ، به اینکه چگونه به نیازهای طرف مقابل پاسخ دهند ، می اندیشند.


    وی با اشاره به اینکه درتشکیل خانواده  مشکل مساله اقتصادی نیست ، بلکه مشکل در انتظارات و فرهنگ افراد است ، ادامه داد:  توجه به آورده های یکدیگر در ازدواج را می توان در دو بخش " ۱- بروز داشته ها و دیدن آنها توسط خودمان و ۲- پاسخ به نیازهایمان توسط فرد مقابل " خلاصه کرد و " سلامت خانواده " را بلحاظ روانی ، در گرو مسئولیت پذیری اعضای آن دانست.




تمام /


تهیه و تنظیم خبر : طیبی - نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 11727
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: