تشکیل دبیرخانه « اصلاح فرایندها » / رئیس دانشگاه، بر ارتقای فرایندها و دریافت ISO تاکید کرد
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با تشکیل دبیرخانه « اصلاح فرایندها »، در نخستین نشست اعضای این دبیرخانه، بر ارتقای فرایندها و دریافت ISO تاکید کرد.
 سه شنبه ٣٠ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
رئیس دانشگاه: پیرامون موضوع « کووید »، می توانیم گرنت های بیشتری را جذب کنیم
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، روز دوشنبه در نشست شورای پژوهشی دانشگاه که بصورت حضوری و مجازی برگزار شد، گفت: روسای مراکز تحقیقاتی، با بکارگیری دانشجویان دکتری، همکاری با گروه های متناظر، فعالیت بیشتری داشته و پیرامون موضوع « کووید »، گرنت های بیشتری را جذب کنند.
 دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
پویش « اگر جای رئیس دانشگاه بودم ... » در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی راه اندازی شد
 شنبه ٢٧ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
« اولین گزارش رئیس دانشگاه از 90 روز مسئولیت »
دکتر حمیدرضا خانکه عضو هیات علمی، مدیر گروه و رئیس مرکز تحقیقات سلامت در حوادث و فوریت ها دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در تاریخ 20 مهرماه امسال با حکم سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان سرپرست این دانشگاه منصوب شد و در تاریخ 25 آبان ماه سالجاری نیز این سمت، به " رئیس دانشگاه " ارتقا یافت
امکان پذیرش بیماران به صورت مجازی در بیمارستان توانبخشی رفیده فراهم شد
با ایجاد صفحات «ارجاع از طرف پزشک متخصص» و «ارجاع از طرف بیمار» در وب سایت بیمارستان توانبخشی رفیده، امکان پذیرش بیماران به صورت مجازی در این بیمارستان فراهم شد.
 شنبه ٢٧ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، بمنظور ارتقای شرایط دانشگاه، رضایت کارکنان و خدمات گیرندگان، پویش « اگر جای رئیس دانشگاه بودم ... » را در سطح دانشگاه و مراکز تابعه راه اندازی کرده است.
شورای مدیران بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی تشکیل جلسه داد
جلسه شورای مدیران بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با حضور رئیس بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و سایر اعضای شورا در سالن شهید احدی این دانشگاه برگزار شد.
 پنج شنبه ٢٥ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
مدیران تربیت بدنی منطقه ده دانشگاه های علوم پزشکی کشور به میزبانی دانشگاه علوم بهزیستی تشکیل جلسه دادند
نشست مدیران ترییت بدنی منطقه ده دانشگاه های علوم پزشکی کشور امروز (سه شنبه) به میزبانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با شرکت مدیران دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران، شهید بهشتی، بقیه الله و شاهد برگزار شد.
 سه شنبه ٢٣ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>