معاون درمان دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
بیماران بهبود یافته از کرونا، برای کاهش عوارض جسمی و روانی، به دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی مراجعه کنند
معاون درمان و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، روز شنبه در نشست خبری با حضور خبرنگاران رسانه های همگانی، آمادگی دو بیمارستان توانبخشی رفیده و روانپزشکی رازی (تحت پوشش این دانشگاه) را برای ارائه خدمات به بیماران بهبودیافته از کرونا، جهت کاهش عوارض جسمی و اعصاب و روان این بیماری، اعلام کرد.
 شنبه ٤ بهمن ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
دکتر کولیوند: باید فعالیت های جهادگونه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در دوره کرونا، ثبت و مستند شود
دکتر کولیوند رئیس اورژانس کشور و فرمانده قرارگاه پشتیبانی طرح شهید قاسم سلیمانی، روز شنبه در نشست ستاد مقابله با کرونا دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، گفت: فعالیت های این دانشگاه در دوره کرونا، و تلاش کادر درمانی در مراکز تابعه آن که برغم مشکلات مختلف، بصورت جهادگونه انجام شده، باید ثبت و مستند شود.
 شنبه ٤ بهمن ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
معاون بهداشت امداد و درمان ناجا از مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی دیدن کرد
سردار سرتیپ دکتر حسینی معاون بهداشت امداد و درمان ناجا و مدیران زیرمجموعه این معاونت، از مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی دیدن کردند.
 پنج شنبه ٢ بهمن ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
در اولین نشست شورای راهبردی استادان دانشگاه مطرح شد؛
رئیس دانشگاه: لازمه اسلامی شدن دانشگاه ها، رعایت اصول فرهنگی و اخلاقی است
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، روز سه شنبه در اولین نشست شورای راهبردی استادان این دانشگاه با موضوع « بررسی نظام اسلامی شدن دانشگاه، راهکارها و موانع » که با حضور جمعی از اساتید برگزار شد، گفت: اسلامی شدن دانشگاه‌ها، زمانی امکان پذیر خواهد بود که دانشگاه رسالت خودش را انجام دهد و با رعایت اصول فرهنگی و اخلاقی به این مهم دست پیدا کنیم.
 چهارشنبه ١ بهمن ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
تشکیل دبیرخانه « اصلاح فرایندها » / رئیس دانشگاه، بر ارتقای فرایندها و دریافت ISO تاکید کرد
دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، با تشکیل دبیرخانه « اصلاح فرایندها »، در نخستین نشست اعضای این دبیرخانه، بر ارتقای فرایندها و دریافت ISO تاکید کرد.
 سه شنبه ٣٠ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
رئیس دانشگاه: پیرامون موضوع « کووید »، می توانیم گرنت های بیشتری را جذب کنیم
رئیس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، روز دوشنبه در نشست شورای پژوهشی دانشگاه که بصورت حضوری و مجازی برگزار شد، گفت: روسای مراکز تحقیقاتی، با بکارگیری دانشجویان دکتری، همکاری با گروه های متناظر، فعالیت بیشتری داشته و پیرامون موضوع « کووید »، گرنت های بیشتری را جذب کنند.
 دوشنبه ٢٩ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
امکان پذیرش بیماران به صورت مجازی در بیمارستان توانبخشی رفیده فراهم شد
با ایجاد صفحات «ارجاع از طرف پزشک متخصص» و «ارجاع از طرف بیمار» در وب سایت بیمارستان توانبخشی رفیده، امکان پذیرش بیماران به صورت مجازی در این بیمارستان فراهم شد.
 شنبه ٢٧ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
پویش « اگر جای رئیس دانشگاه بودم ... » در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی راه اندازی شد
روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، بمنظور ارتقای شرایط دانشگاه، رضایت کارکنان و خدمات گیرندگان، پویش « اگر جای رئیس دانشگاه بودم ... » را در سطح دانشگاه و مراکز تابعه راه اندازی کرده است.
 شنبه ٢٧ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>