به همت شورای انضباطی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
کارگاه توجیهی قوانین انضباطی ویژه دانشجویان جدیدالورود ۱۳۹۹ ، به صورت مجازی برگزار شد
کارگاه توجیهی قوانین انضباطی ویژه دانشجویان جدیدالورود ۱۳۹۹، به همت شورای انضباطی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به صورت مجازی برگزار شد.
 سه شنبه ١٦ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
برگزاری مسابقه وصیت نامه شهید سردار سلیمانی / زمان برگزاری مسابقه (ساعت 14 - شنبه 13 دی ماه)
بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی درآستانه سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی، طی اطلاعیه ای اعلام کرد: مسابقه وصیت نامه شهید سردار سلیمانی، از ساعت 14 روز شنبه (13 دی ماه) برگزار می شود.
 جمعه ١٢ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
صفحه اینستاگرام روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، آماده دریافت سئوال های هیات علمی سراسر کشور است
روابط عمومی معاونت آموزشی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد: در ادامه نشست مجازی امروز (سه شنبه) معاون آموزشی و رئیس مرکز امور هیات علمی وزارت بهداشت، صفحه اینستاگرام این روابط عمومی به آدرس deputy_med_edu@ آماده دریافت سوالات اعضای هیات علمی به مدت یک هفته می باشد.
 سه شنبه ٩ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
فهرست مدارک مورد نیاز از افراد دعوت شده آزمون استخدام قرارداد کارمعین مورخ 24 مهرماه امسال اعلام شد
دبیرخانه کمیته استخدام دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز طی اطلاعیه ای از افراد دعوت شده آزمون استخدام قرارداد کارمعین مورخ 24 مهرماه امسال خواست تا طبق جدول زمان بندی، با در دست داشتن کلیه مدارک اشاره شده در این اطلاعیه، به سازمان مرکزی دانشگاه مراجعه کنند.
 سه شنبه ٩ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی؛
قابل توجه داوطلبان آزمون قرارداد کار معین تاریخ 24 مهرماه امسال
دبیرخانه کمیته استخدام دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز طی اطلاعیه ای اعلام کرد که با عنایت به صدور کارنامه آزمون قرارداد کارمعین توسط مرکز سنجش آموزش پزشکی و پیرو اعلام فهرست اسامی داوطلبان دعوت شده آزمون فوق، خواهشمند است مطابق با جدول برنامه زمانی که متعاقبا از طریق این سایت اطلاع رسانی خواهد شد، حضور بهمرسانید.
 يکشنبه ٧ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
به همت گروه گفتاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛
وبینار « نگارش گزارش پیشرفت روزانه کوتاه مدت مراجع » برگزار شد
وبینار « نگارش گزارش پیشرفت روزانه کوتاه مدت مراجع » از مجموعه وبینارهای پرونده نویسی (گفتاردرمانی)، روز پنجشنبه به همت گروه گفتاردرمانی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.
 پنج شنبه ٤ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
شرایط و زمان ثبت نام وام دستیاری و phD های ورودی ۹۸ دانشگاه علوم بهزیستی اعلام شد
اداره رفاه دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز با انتشار اطلاعیه ای، شرایط دریافت وام دستیاری و phD های ورودی ۹۸ دانشگاه و مهلت ارسال درخواست برای این وام را اعلام کرد.
 سه شنبه ٢ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>
« سامانه جامع طرح های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور »، راه اندازی شد
« سامانه جامع طرح های تحقیقاتی علوم پزشکی کشور »، با بیش از 200 هزار عنوان طرح و پایان نامه دانشگاهی، يکی از سامانه‌های نظام نوین اطلاعات پژوهش پزشکی ایران «نوپا» است که به آدرس https://rpis.research.ac.ir راه‌اندازی و همزمان با هفته پژوهش رونمايی شد.
 سه شنبه ٢ دی ١٣٩٩ - نظرات : ٠متن کامل >>