• 1402/08/10 - 08:04
  • - تعداد بازدید: 274
  • - تعداد بازدیدکننده: 273
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

دانش آموخته دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برنده مدال طلای مسابقه ملی نانوفناوری شد

سپهر دهقان دانش آموخته مقطع کارشناسی ارتوز و پروتز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برنده مدال طلای مسابقه ملی نانوفناوری شد.

مراسم اختتامیه دوازدهمین مسابقه ملی فناوری نانو با حضور خانم دکتر حق‌جوی جوانمرد رئیس مرکز راهبردی فناوری‌های همگرای معاونت علمی ریاست‌جمهوری و دکتر احمدوند، سرپرست ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و حجت‌الاسلام رستمی نماینده مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ها در سالن رازی دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و سپهر دهقان دانش آموخته مقطع کارشناسی ارتوز و پروتز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی،برنده مدال طلای دوازدهمین مسابقه ملی نانوفناوری شد. 

 به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، سپهر دهقان دانش آموخته مقطع کارشناسی ارتوز و پروتز دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی  که در حال حاضر دانشجوی کارشناسی ارشد نانوتکنولوژی دانشگاه علم و صنعت تهران است در خصوص این دستاورد بزرگ کشوری گفت:با توجه به نیاز روبه رشد افراد توان خواه در جامعه و از سویی نانوتکنولوژی که از زمینه های بسیار نوین و دست نخورده اما در عین موثر در عرصه تواتنبخشی، صنعت و... است و جای خالی آن در توانبخشی محسوس است، به مباحث نانوتکنولوژی علاقمند شدم.

وی در ادامه اظهار کرد:در تمام انواع رشته های توانبخشی مثل ارتوز و پروتز، فیزیوتراپی، کاردرمانی، ارگونومی، سالمندی و.. می توان از نانوتکنولوژی بهره برد.

دهقان در ادامه تصریح کرد: فناوری نانو در ساخت و طراحی ادوات درمانی و توانبخشی، باعث بهینه تر و بهتر شدن محصولات و خدمات می شود و  با بازدهی بالا، قیمت پایین، کاربری بالاتر و عمر بیشتر در ساخت وسایل کمکی توانبخشی سبک تر، تاثیرات بسیار شگرفی بر کیفیت خدمات توانبخشی خواهد داشت.

وی اظهار کرد:بنده به دلیل علاقه شخصی در چند کنگره نظیر کنگره کاربرد نانوفناوری در توانبخشی در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در بخش ارائه پوستر و مقاله شرکت کردم و در حال حاضر در حال نگارش و آماده کردن مقاله ای در باب ادغام نانوتکنولوژی با نوروساینس (علوم اعصاب) هستم.

 دارنده مدال طلای المپیاد نانوتکنولوژی در دوازدهمین مسابقه ملی نانوفناوری دانشجویی گفت: به دلیل حمایت نهاد ترویجی فناوری نانو و علاقمندی شخصی و پتانسیل دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی درصددم تا پروژه های مشترک در حیطه توانبخشی و نانوتکنولوژی ارائه کنم و خوشبختانه استقرار دبیرخانه دائمی جشنواره ملی فناوری توانبخشی در دانشگاه علوم توابنخشی و سلامت اجتماعی، گواهی بر توانمندی این دانشگاه است و با توجه به نیاز رو به رشد جامعه هدف به دنبال پیوند توانبخشی و نانوتکنولوژی هستم.

وی با تاکید بر اهمیت و نقش توانبخشی در کشورگفت : با توجه به سالمندی رو به رشد ایران، 17 هزار معلول در جامعه و نیاز رو به رشد جامعه توان خواه، امیدوارم شاهد بکارگیری نانوتکنولوژی در عرصه توانبخشی و ارتقا خدمات توانبخشی به جامعه هدف باشیم .

گفتنی است ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در راستای تحقق اهداف ترویجی و آموزشی تدوین‌شده در سند راهبردی فناوری نانو، اقدام به برگزاری مسابقه ملی فناوری نانو می‌کند، این مسابقه بزرگ‌ترین رقابت علمی در حوزه فناوری نانو است که هر ساله به همت کارگروه ترویج و آموزش عمومی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو با حضور هزاران نفر از علاقه‌مندان به فناوری نانو برگزار می‌شود.

هدف از برگزاری مسابقه ملی نانو، افزایش آشنایی دانشجویان و محققان با فناوری نانو، ارتقای سطح گفتمان علم و فناوری نانو در دانشگاه‌ها و دیگر مراکز علمی - آموزشی کشور، شناسایی نخبگان نانویی کشور و برترین‌های این حوزه، جهت‌دهی به فعالیت‌های آموزشی - پژوهشی و حمایت از فعالیت‌های شکل‌گرفته در این زمینه است.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 27426
خبرنگار

مدیر سیستم

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: