• 1399/08/14 - 16:15
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

" پژواک " مجمع اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه، آماده پاسخگویی به سئوال های دانشجویان جدیدالورود است

مجمع اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (چهارشنبه) با انتشار اطلاعیه، آمادگی خود برای پاسخگویی به سئوال های دانشجویان جدیدالورود در مورد دانشگاه و رشته های تحصیلی را تحت عنوان " پژواک "، اعلام کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مجمع اسلامی دانشجویان مستقل در اطلاعیه خود ضمن تبریک بمناسبت قبولی دانشجویان جدید در کنکور امسال، شرایط کرونایی کشور که نیاز به فاصله گذاری اجتماعی و استفاده از آموزش مجازی است، یادآوری کرد.

این اطلاعیه با لینک  https://forms.gle/ozAnhf34hVY2e8fy8  ، آمادگی پژواک را برای پاسخگویی به سئوال های دانشجویان اعلام کرد.

متن کامل اطلاعیه مجمع اسلامی دانشجویان مستقل به این شرح است:

قبل از هر چیز  تبریک و خداقوت بابت گذشتن از پل کنکوری که امسال صعب‌العبور تر از همیشه هم بود!
و بعد حضور و ورود پرشورتان را به دانشگاه خاص توانبخشی، خوش‌آمد می‌گوییم.

اگرچه شرایط فعلی، فرصت دید و بازدید جذاب و آشنایی رو در رو را از ما گرفته اما اینجاییم تا صمیمانه دانشگاهی مجازی را با یکدیگر بازسازی کنیم.

جامعه‌ی امروز به افرادی بیشتر از فقط روانشناس و مددکار و فیزیوتراپ و کاردرمان و... نیاز دارد، نیاز روز جامعه افرادی چند بعدی و توانا در ابعاد مختلف رسانه ای، فرهنگی، و اجتماعی است. مجمع مستقل بستری برای رشد است و اجرای مسئولیت اجتماعی.

و ما اینجا نه فقط دغدغه‌مندی های دانشگاهی که دردهای جامعه را نیز به  سمت مرهم می‌بریم، پس:
سوالی داشتی، از پژواک بپرس!
درخواستی داشتی، از پژواک بخواه !
پژواک نوایت را با مجمع مستقل بشنو!
و فریادت را در مجمع مستقل، پژواک کن.
با پژواک دانشجویی جامعه هم صدا شو.
خوش آمدی:

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها