• 1400/06/27 - 18:24
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

از کادر اداری، حسابداری و ... جهت همکاری در مراکز تزریق رمدسیویر و واکسیناسیون بیمارستان رازی دعوت شد

معاونت درمان و توانبخشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی روز شنبه طی اطلاعیه ای، از کادر اداری، حسابداری، حراست و ... جهت همکاری در مراکز تزریق رمدسیویر و واکسیناسیون بیمارستان رازی، دعوت کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه، معاونت درمان در اطلاعیه خود خطاب به همکاران دانشگاه اعلام کرده است که " با توجه به تصميم دانشگاه جهت مساعدت بيشتر در مديريت اپيدمي كرونا، بخش تزريق رندسيور با ۵۰ تخت و مركز واكسيناسيون با توانايي تزريق ۵۰۰ دوز واكسن در روز در مركز روانپزشكي رازي راه اندازي گرديده است، با عنايت به اينكه به تعدادي از كاركنان جهت مساعدت در امور اداري، حسابداري، حراست و غيره مورد نياز است، از كاركنان دانشگاه كه تمايل دارند در اين امر انسان دوستانه مشاركت نمايند، خواهشمند است با دفتر معاونت درمان با شماره تلفن 22180012 تماس حاصل نمايند ".

تنظیم اطلاعیه: نعیمی پور

• کد خبر : 20362