• 1399/09/26 - 21:32
با مشارکت دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و کمیته تحقیقات دانشجویی؛

برای « جذب ایده دانشجویان تحصیلات تکمیلی »، فراخوان داده شد

دفتر نهاد رهبری در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با مشارکت کمیته تحقیقات دانشجویی این دانشگاه، امروز چهارشنبه همزمان با هفته پژوهش و روز وحدت حوزه و دانشگاه، ضمن انتشار اطلاعیه ای، برای « جذب ایده دانشجویان تحصیلات تکمیلی »، فراخوان داد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این فراخوان که در قالب انتشار پرسشنامه ارزیابی وضعیت علمی با رویکرد فرهنگی از منظر دانشجویان تحصیلات تکمیلی انجام می شود، به دانشجویان تا پنج دی ماه سالجاری مهلت داده تا با مراجعه به سایت  nahad.uswr.ac.ir  ، نسبت به تکمیل فرم و عضویت خودشان اقدام کنند.

گفتنی است، علاقه مندان می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر درباره این فراخوان که در حوزه مشترک دین و سلامت، طراحی شده است، با شماره  22180159 -021 و شماره داخلی 2265 دانشگاه تماس بگیرند.

تهیه و تنظیم اطلاعیه: گلرخ – نعیمی پور