• 1399/07/16 - 16:18
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه از پژوهشگران برای شرکت در جشنواره علمی بسیج « جایزه علمی شهید طهرانی مقدم » دعوت کرد

بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز (چهارشنبه) طی اطلاعیه ای از پژوهشگران دانشگاه برای شرکت در جشنواره علمی بسیج « جایزه علمی شهید طهرانی مقدم » دعوت کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از بسیج دانشگاه، « 1- اساتید برتر (کسب رتبه برتر در دانشگاه و مجامع علمی، تالیف و ترجمه کتب فنی، تالیف کتب انسانی، اجرای پروژه های دانشگاهی) ، 2- مخترعان و مبتکران، 3- پایانه های محصول محور، 4- شرکت دانشی و فناور، 5- دانشجویان برتر، 6- ایده های برتر در حوزه اقتصاد مقاومتی، 7- رده های برتر علمی (جهادگر علمی، بسیجی برتر) » محورهای جشنواره علمی بسیج " جایزه علمی شهید طهرانی مقدم " را تشکیل می دهند.

این اطلاعیه همچنین حاکیست، دانشگاهیان درصورتی که در حوزه های مختلف پژوهشی صاحب اثر برجسته می باشند، می توانند تا تاریخ 30 مهرماه جاری با مراجعه به آدرس  www.kntb.ir  ، ضمن کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه ، اثر و مستندات پژوهشی خود را بارگذاری کرده و در این جشنواره ثبت نام کنند.

تهیه خبر: طیبی