• 1397/06/26 - 09:03
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

ثبت نام حضوری دانشجویان کارشناسی ورودی جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از روز شنبه آغاز می شود

ستاد ثبت نام دانشجویان کارشناسی ورودی جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز دوشنبه با انتشار سومین اطلاعیه خود اعلام کرد: ثبت نام حضوری دانشجویان کارشناسی ورودی جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از روز شنبه 31 شهریورماه الی دوم مهرماه انجام می شود.

ستاد ثبت نام دانشجویان کارشناسی ورودی جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی روز دوشنبه با انتشار سومین اطلاعیه خود اعلام کرد: ثبت نام  حضوری دانشجویان کارشناسی ورودی جدید دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی از روز شنبه 31 شهریورماه الی دوم مهرماه انجام می شود.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به نقل از مفدا، در این اطلاعیه آمده است، به منظور یکپارچه سازی و تکریم ارباب رجوع ثبت نام دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی جدید در محل سالن دکتر شاملو با حضور مسئولان تمامی  واحدهای مختلف امور دانشجویی و فرهنگی، امور آموزشی، تشکل های دانشجویی، کانون ها و انجمن های علمی و شورای صنفی در تاریخ های 31 شهریورماه الی 2 مهرماه انجام می شود.

"اکبر میرجانی اقدم" مدیراموردانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در این زمینه گفت؛ توزیع کتابچه راهنمای معاونت فرهنگی دانشجویی (سلام دانشجو)، ویژه نامه مرکزمشاوره دانشجویی، توزیع بروشورهای راهنما مربوط به حوزه های مختلف دانشگاه اعم از مرکز بهداشت درمان دانشجویی، کانون ها، تشکل ها، انجمن های علمی دانشجویی، پایش سلامت جسم و روان  دانشجویان و جلسه توجیهی برای والدین از طرف مرکز مشاوره دانشجویی، مهم ترین خدمات این ستاد جهت ارائه به دانشجویان جدید است.

وی افزود؛  برای اولین بار انجام تعهد محضری جهت اخذ خوابگاه در محل استان مربوطه دانشجویان و سپس بارگذاری در سامانه بوستان  http://boostan.uswr.ac.ir    قابل  انجام خواهد بود.

گفتنی است؛ ثبت نام الکترونیکی دانشجویان مقطع کارشناسی ورودی جدید از  25 شهریورماه آغاز شده و تا 31 شهریورماه ادامه دارد.

انتهای پیام /

تهیه خبر: طیبی