• 1396/06/28 - 14:23

ثبت نام حضوری پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ورودی سال ۱۳۹۶ از " ۱ لغایت ۳ مهر"

...

پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی تمامی رشته های دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، جهت ثبت نام حضوری برای سال تحصیلی  ۹۷ ـ ۱۳۹۶  می بایست از تاریخ ۹۶/۷/۱ لغایت ۹۶/۷/۳ در سالن تربیت بدنی دانشگاه حضور یابند.

به گزارش وبدای علوم بهزیستی و توانبخشی؛ ثبت نام حضوری دانشجویان ورودی جدید، از تاریخ ۹۶/۷/۱ لغایت ۹۶/۷/۳   در سالن تربیت بدنی دانشگاه با اسقرار واحدهای معاونت آموزشی و معاونت فرهنگی دانشجویی صورت می گیرد.

این گزارش حاکیست، پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی تمامی رشته های این دانشگاه جهت ثبت نام غیر حضوری برای سال تحصیلی  ۹۷ ـ ۱۳۹۶  می بایست از تاریخ ۹۶/۶/۲۷  لغایت ۹۶/۷/۱  به سایت newstudent.uswr.ac.ir   مراجعه کنند.  لازم به ذکر است در دست داشتن شناسنامه و کارت ملی نیز در کلیه مراحل تکمیل الزامی می باشد.