• 1398/11/29 - 15:02

جذب هیئت علمی ضریب کا در دانشگاه

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نظر دارد به منظور تامین نیازهای آموزشی، پژوهشی و درمانی به ­ویژه در مراکز درمانی تابعه دانشگاه اقدام به جذب هیئت علمی در قالب تعهدات خدمت قانونی (ضریب کا) نماید.

دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در نظر دارد به منظور تامین نیازهای آموزشی، پژوهشی و درمانی به ­ویژه در مراکز درمانی تابعه دانشگاه اقدام به جذب هیئت علمی در قالب تعهدات خدمت قانونی (ضریب کا) در رشته­ های ذیل می­ نماید. لذا از متقاضیان محترم تقاضا دارد مدارک مورد نیاز به شرح پیوست را تا 15 اسفند ماه سال جاری به پست الکترونیکی fcenter@uswr.ac.ir ارسال نمایند.

رشته

مقطع

همکاری با گروه آموزشی

تعداد

پرستاری

PhD

پرستاری

1 نفر

روانشناسی بالینی

PhD

پیش دبستانی

1 نفر

روانشناسی کودکان استثنایی

مدارک مورد نیاز:

1-    تصویر گواهی آخرین مدرک تحصیلی دکتری (PhD) ( مدارک تحصیلی اخذ شده از کشورهای خارجی نیاز به تائید ارزشیابی توسط وزارت بهداشت، درمان و ­آموزش پزشکی را دارد)

2-    رزومه علمی (CV)

3-    فرم پرسشنامه تکمیل شده

4-    تصویر کارت ملی (هردو طرف)

5-    تصویر تمامی صفحات شناسنامه

6-     تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (برای آقایان)

*   لطفا تمامی مدارک فوق­ الذکر را در قالب فایل پی­ دی ­اف یا اسکن باکیفیت مناسب به پست الکترونیکی fcenter@uswr.ac.ir ارسال نمایید.

* لازم به ذکر است که مدارک دریافتی، در دفتر امور هیات علمی بررسی و در صورت تایید اولیه، به متقاضیان محترم جهت مراجعه به گروه های مربوطه و انجام مصاحبه اطلا­ع­ داده خواهد شد.

تلفن تماس: 71732435

• گروه خبری : گروه های مطالب,اطلاعیه ها