• 1399/06/22 - 14:25
اطلاعیه مهم کتابخانه مرکزی دانشگاه؛

دانشگاهیان می توانند مقالات مورد نیاز را از اعتبار سازمانی، دانلود کنند

کتابخانه مرکزی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، امروز شنبه با انتشار اطلاعیه ای اعلام کرد که اعضای دانشگاه می توانند خارج از شبکه ی دانشگاه با استفاده از ایمیل سازمانی خود، از طریق " مگ ایران "، مقالات مورد نیاز را از اعتبار سازمانی دانلود کنند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، کتابخانه مرکزی این تسهیلات را با توجه به گسترش شیوع ویروس کرونا در کشور و تمدید تعطیلی کلاس های حضوری دانشگاه ها اعلام کرده است.

همچنین براساس این گزارش، با توجه به حذف تمامی جریمه های دیرکرد منابع امانتی از تاریخ اول اسفندماه سال گذشته (98) تا 31 شهریورماه 99، اعضای دانشگاه می توانند بعد از این تاریخ نسبت به تمدید تاریخ امانت اقدام کنند و یا به هر نحو ممکن ( از طریق پست، پیک سیار یا ... )، منابع دریافتی را بازگردانند، در غیر اینصورت جریمه دیرکرد به آن تعلق می گیرد.

تهیه و تنظیم اطلاعیه: باقرنژاد- نعیمی پور