• 1399/12/24 - 14:50
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

زمان مراجعه و آغاز به کار پذیرفته شدگان آزمون استخدام قرارداد کارمعین مهرماه 1399 اعلام شد

کمیته استخدام دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز طی اطلاعیه ای، زمان مراجعه و آغاز به کار پذیرفته شدگان آزمون استخدام قرارداد کارمعین مورخ 1399/7/24 دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی را اعلام کرد.

اسامی پذیرفته شدگان قراردادی.pdf

به گزارش وبدای دانشگاه ، متن کامل این اطلاعیه بشرح زیر است:

اطلاعیه پذیرفته شدگان آزمون استخدام قرارداد کارمعین مورخ 1399/7/24

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

با توجه به اعلام اسامی نهایی پذیرفته شدگان آزمون استخدام قراردادکارمعین مورخ 1399/7/24 و ضمن تبریک به پذیرفته شدگان به آگاهی می رساند:

الف- پذیرفته شدگان بیمارستان روانپزشکی رازی:

پذیرفته شدگان نهایی این بیمارستان در رشته های اعلام شده مطابق با جدول پیوست می بایست در روز شنبه مورخ 1400/1/14 به بیمارستان روانپزشکی رازی به آدرس: شهرستان ری- بلوار شهید رستگاری- امین آباد   مراجعه و شروع بکار نمایند.

ب- پذیرفته شدگان بیمارستان توانبخشی رفیده و ستاد دانشگاه:

این دسته از پذیرفته شدگان ضروری است از تاریخ شنبه مورخ 1400/1/14 در محل رشته شغلی خود حضور یافته و شروع بکار نمایند.

**توضیحات:

خاطر نشان می سازد عدم مراجعه در زمان مقرر به منزله انصراف تلقی می گردد.

کلیه پذیرفته شدگان نهایی در قالب استخدام قراردادکارمعین 89 روزه شروع بکار خواهند نمود.

بدیهی است تمدید قرارداد پذیرفته شدگان مشروط به اعلام نظر هسته گزینش و سایر آزمایشات استخدام می باشد.

رئیس کمیته استخدام دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی