• 1396/03/10 - 12:51

سومین کنگره بین المللی و هفتمین همايش کشوری بروسلوز

سومین کنگره بین المللی و هفتمین همايش کشوری بروسلوز 1396/08/10لغايت 1396/08/12 در مرکز همایش های بین­ المللی امام خمینی (ره) برگزار می شود.

مرکز تحقیقات بیماریهای عفونی و گرمسیری دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با همکاری مرکز مدیریت بیماریهای واگیر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، معاونت تحقیقات و فناوری و معاونت امور بهداشتی دانشگاه، سازمان دامپزشکی کل کشور، دانشگاه های علوم پزشکی کشور و تعدادي از مراكز تحقيقاتي دانشگاه­های کشور، قصد دارد "سومین کنگره بین المللی و هفتمین همايش کشوری بروسلوز"را از تاریخ 1396/08/10لغايت 1396/08/12 در مرکز همایش های بین ­المللی امام خمینی (ره) دانشکده پزشکی واقع در بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن –خیابان شهید اعرابی- جنب بیمارستان آیت ­ا... طالقانی–دانشکده پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- طبقه دوم برگزار نماید. لازم به ذکر است این کنگره دارای امتیاز بازآموزی مداوم جهت مشمولین است و فرصت ارسال مقالات حداكثر تا تاريخ 1396/7/1 و از طریق پست الکترونیکی 7thnicb@sbmu.ac.irمی­باشد.

محورهای کنگره:

• اپیدمیولوژی بیماریهای بروسلوز در ایران و جهان

• تبادل تجارب پزشکان ایران در زمینه های مختلف بالینی تب مالت با متخصصین خارج از کشور

• ارائه پیشنهادهای جمهوری اسلامی ایران به کشورهای منطقه و ایران

• بررسی تازه های درمان، پیشگیری و روش­های تشخیص بروسلوز

• آشنایی با تازه­های ایموپاتوژنز بروسلوز و نقش مهم سیستم ایمنی در کنترل بیماری

• آشنایی با کاربرد روشهای مولکولی در تشخیص بروسلوز

• نقد دستورالعمل کشوری بروسلوز

• تهیه دستورالعمل اجرایی و ارائه آن به مقامات بهداشتی

• بررسی علل افزایش موارد بروسلوز در ایران

• بررسی راه کارهای پیشگیری از این بیماری در دام و انسان

آدرس محل برگزاری: تهران- بزرگراه شهید چمران- خیابان یمن- خیابان شهید اعرابی- جنب بیمارستان طالقانی- دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی- دانشکده پزشکی- طبقه دوم- سالن همایش­ های بین­ المللی امام خمینی (ره)