• 1397/11/05 - 11:17
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی؛

ششمين فراخوان جذب جهت برنامه دستيار پزشك پژوهشگر منتشر شد

ششمین فراخوان "جذب جهت برنامه دستيار پزشك پژوهشگر" در راستاي حمايت از نخبگان و كمك به رشد و شكوفائي حداكثري پزشكان و دندانپزشكان صاحب استعداد برتر و تربيت دانشمندان مسلط به علوم پايه و باليني به منظور رهبري پژوهش، نوآوري، آموزش و توسعه روشهاي نوين پزشكي در دانشگاه ها، آغاز شد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از معاونت تحقیقات دانشگاه، مهلت ثبت نام در فراخوان و ارسال مدارك از 97/10/29  لغايت 97/12/2 مي باشد و مصاحبه در هفته سوم و چهارم خرداد ماه 1398 انجام خواهد شد و پذيرفته شدگان از اول مهرماه 1398 دوره هاي آموزشي خود را آغاز خواهند كرد.

این گزارش تاکید کرده است: صرفا به مداركي كه كامل باشند و در اين بازه ي زماني ارسال گردند، رسيدگي خواهد شد. فرم ثبت نام در دوره پزشك پژوهشگر روي سايت rcd.research.ac.ir قرار گرفته است.

داوطلبان براي تكميل اين فرم، مي توانند فایل های آيين نامه پزشك پژوهشگر و مراكز تحقيقات داراي مجوز ميزباني برنامه در سال  1398 را که در لینک های زیر آمده است، مشاهده كنند.

آیین نامه پذیرش پزشک پژوهشگر

مراکز تحقیقاتی میزبان پزشک پژوهشگر