• 1400/03/03 - 08:04
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

فراخوان ثبت بیماران دیابتی مصرف کننده انسولین قلمی

معاونت درمان وزارت بهداشت اعلام کرد: طرح رجیستری (سرشماری) بیماران دیابتی دریافت کننده انسولین قلمی در سامانه "مدیریت بیماری های نادر (RDA)" آغاز شده است.

به گزارش وبدا، دسترسی به آمار بروز بیماران دیابتی دریافت کننده انسولین قلمی جهت برآورد دارو و خدمات مورد نیاز این بیماران همواره از دغدغه های وزارت بهداشت بوده، و لذا از تاریخ 4 اردیبهشت ماه سالجاری، طرح رجیستری (سرشماری) این بیماران در سامانه "مدیریت بیماری های نادر (RDA)" آغاز شده است.

براساس این گزارش، از قابلیت های مهم این سامانه عدم امکان ثبت سهمیه تکراری برای یک کدملی به طور همزمان در دو دانشگاه علوم پزشکی/ استان می باشد.

در این طرح اطلاعات تمامی بیماران مصرف کننده انسولین قلمی ثبت و حواله انسولین بدون درج داروخانه صادر می شود. در نتیجه بیمار هر ماه با در دست داشتن نسخه دارویی و مراجعه به داروخانه محدوده سکونت می تواند نسبت به دریافت سهمیه انسولین خود اقدام نماید.

لذا معاونت درمان وزارت بهداشت از بیماران خواهش کرد تا با مراجعه به مراکز دیابت منتخب در هر استان/ شهر (پیوست) و یا معاونت های درمان دانشگاه علوم پزشکی استان محل سکونت، نسبت به ثبت اطلاعات خود و دریافت حواله الکترونیک انسولین قلمی در سامانه مدیریت بیماری های نادر (RDA) اقدام نمایند.

1. -      لیست مراکز دیابت منتخب پیوست می باشد

2. -      آدرس ادارات بیماری های خاص معاونت درمان در استان تهرا: تقاطع خیابان حافظ و جمهوری، روبروی پاساژ علاء الدین، ساختمان قدیم وزارت بهداشت، طبقات 2 و 4 و 6 معاونت درمان دانشگاه های علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی)

لینک مربوط به لیست مراکز منتخب

• کد خبر : 19259