• 1399/11/30 - 14:09
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی؛

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی اطلاعیه ای، فراخوان جشنواره عکس، فیلم و نمایشگاه «روایت همدلی» ویژه سازمان ها و دانشکده ها / مراکز تابعه را اعلام کرد.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی طی اطلاعیه ای،  فراخوان جشنواره عکس، فیلم و نمایشگاه «روایت همدلی» ویژه سازمان ها و دانشکده ها / مراکز تابعه  را اعلام کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از  روابط عمومی وزارت بهداشت، در مقدمه این اطلاعیه آمده است: در روزگار ما، بحرانی  به نام همه گیری کرونا؛ جهان را متاثر کرده و لحظاتی دشوار و جانکاه برای مردمان رقم زده است. کرونا همانند هر واقعه ی تلخ دیگر ،با گذر زمان و با صبر و تحمل و تدبیر خواهد گذشت؛ در کنار همه تلخی ها و نامهربانی های این حادثه سخت؛ کسانی بودند که با ایثارگری و از جان گذشتکی صحنه هایی زیبا، دلنشین و آسمانی خلق کردند که برای همیشه در حافظه تاریخ ماندگار خواهد شد.

مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت، به همین منظور در نظر دارد تا برای ماندگاری روایت تصویری تلاش ها و جان نثاری مدافعان سلامت بعنوان پیشگامان خط مقدم مقابله با کرونا و همچنین مردمی که جانانه به میدان آمدند و با حمایت و همدلی خود عبور از این بحران را ممکن کردند؛ جشنواره عکس، فیلم و نمایشگاه «روایت همدلی» را برگزار می کند.

این اطلاعیه افزوده است: جشنواره  روایت همدلی، در سطح دانشگاه ها و دانشکده های علوم پزشکی سراسر کشور و سازمان های تابعه وزارت بهداشت  با اهداف و شرایط زیر برگزار می شود.
اهداف جشنواره؛
مستند سازی  همه گیری  کرونا بعنوان بزرگترین چالش قرن اخیر حوزه سلامت
نگاهداشت تلاش های ارزشمند مدافعان سلامت
ثبت همراهی و همدلی مردم برای رفع این بحران
انتقال تجربیات و مدیریت دانش  بعنوان سندی برای آیندگان
شرایط  و نحوه ارسال آثار؛
شرکت برای عموم همکاران وزارت بهداشت و دانشگاه ها / دانشکده های علوم پزشکی و دانشجویان این دانشگاه ها  آزاد است.
شرکت کنندگان می توانند حداکثر تعداد 5 تک عکس و یک مجموعه عکس شامل 4 تا 6 عکس به دبیرخانه جشنواره ارسال کنند.
عکس های ارسالی با ذکر مشخصات ؛ نام و نام خانوادگی عکاس و فیلمساز / کد ملی / تحصیلات/ نام شهر یا استان/ مکان سوژه عکس و فیلم/ به آدرس @webdafestival   در شبکه اجتماعی تلگرام  ارسال شود.
عکس‌ها می بایست با فرمت jpeg در اندازه‌ی، ضلع کوچک حداقل 2500 پیکسل و حداکثر حجم فایل 10مگابایت، بارگذاری شوند. ارسال عکس های گرفته شده با گوشی موبایل بلامانع است. (حداقل رزولوشن عکس های موبایلی باید از 8 مگاپیکسل کمتر نباشد).
فیلم های ارسالی در قالب مستند و داستانی، کوتاه و بلند، موبایلی، تیزر با کیفیت  HD و  FULL HD باشد.
ارسال آثار ویدئویی در قالب DVD، فلش و یا هارد به آدرس دبیرخانه جشنواره
فیلم هایی که از لحاظ فنی  و کیفی فاقد استانداردهای لازم باشند از جشنواره حذف میشوند.
ویرایش عکس در حد اصلاح نور و رنگ و کراپ تا آنجایی مجاز است که به اصالت عکس خدشه‌ای وارد نکند. دبیرخانه‌ از پذیرش عکس‌های فتومونتاژ، کولاژ، پانوراما و HDR معذور است.
عکس‌ وفیلم های  ارسالی، نباید دارای امضای عکاس، پاسپارتو، حاشیه، تاریخ، واترمارک، لوگو یا هرنشانه‌ی تصویری باشند.
عکس‌ و فیلم ها باید دارای عنوان بوده و اطلاعات مربوط به مکان و زمان عکس‌برداری در هنگام بارگذاری در سایت در قسمت توضیحات درج شوند.
از نظر برگزار کننده، ارسال کننده‌ی عکس و فیلم مالک اثر شناخته می‌شود. هرگونه مسئولیت ناشی از آن و پاسخگویی به پیامدهای حقوقی ناشی از آن با ارسال کننده‌ی اثر خواهد بود.
برگزار‌کننده حق استفاده از عکس‌ و فیلم های  پذیرفته شده را برای چاپ و پخش در کتاب، بروشور و انتشارات و نشر در فضای مجازی و رسانه ها، با ذکر نام عکاس و فیلمساز  برای خود محفوظ می‌دارد.
ارسال آثار به معنای پذیرش تمامی مقررات این جشنواره و تصمیم‌گیری در مورد مسائل پیش‌بینی نشده با برگزارکننده است.
گواهی شرکت و تقدیرنامه به آثار راه یافته و منتخب ارائه می گردد.
     در این اطلاعیه، موضوعات آثار نیز اعلام شده است که عبارتند از :
کرونا و مدافعان سلامت
کرونا و همدلی مومنانه
کرونا ، فناوری و نوآوری
کرونا ، دانشجو و دانشگاه
کرونا و تحریم های ظالمانه
کرونا و خانواده مدافعان سلامت
طرح شهید حاج قاسم سلیمانی
کرونا و برنامه ی " هر خانه یک پایگاه سلامت "
در خانه بمانیم
شهدای مدافع سلامت
من ماسک می زنم
کرونا و دورکاری
کرونا و فضای مجازی

در این اطلاعیه، آخرین مهلت ارسال آثار تا تاریخ 99/12/15 اعلام شده است و پس از آن ، آثار رسیده به دبیرخانه جشنواره توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار گرفته و به نفرات برتر هدایای نفیسی اهدا خواهد شد. همچنین این آثار در مجموعه ای با نام «روایت همدلی»  چاپ و منتشر خواهد شد.

آدرس دبیرخانه:
مرکز روابط عمومی و اطلاع رسانی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی کشور، دبیر خانه جشنواره عکس و نمایشگاه «روایت همدلی»

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص عکس با آقای محمد نسیمی به شماره همراه 09122506165 – 09382979040  و همچنین در خصوص فیلم با سرکار خانم گودرزی به شماره همراه 09355163269 تماس حاصل کرده و یا از سامانه پیامکی  30006115   استفاده بفرمایید.

تنظیم اطلاعیه: نعیمی پور