• 1400/08/16 - 14:37
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

قابل توجه متقاضیان جذب هیات علمی ضریب کا

هيات اجرايي جذب دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، پيرو مصوبه مورخ 19 / 7 / 1400 این هیات در خصوص جذب هيئت علمي متعهدين خدمت (ضريب كا) در رشته هاي روانشناسي سلامت و روانشناسي باليني (با سابقه علمي در حوزه كودك) اطلاعیه ای منتشر کرد.

هيات اجرايي جذب دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، پيرو مصوبه مورخ 19 / 7 / 1400 این هیات در خصوص جذب هيئت علمي متعهدين خدمت (ضريب كا) در رشته هاي روانشناسي سلامت و روانشناسي باليني (با سابقه علمي در حوزه كودك) اطلاعیه ای منتشر کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه، متن کامل این اطلاعیه به شرح زیر است:

اطلاعیه

قابل متوجه متقاضیان جذب هیئت علمی ضریب کا

بدین­وسیله به اطلاع می­رساند، دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در نظر دارد جهت تامین نیازهای آموزشی و پژوهشی و درمانی در مراکز درمانی تابعه دانشگاه اقدام به جذب هیئت علمی در قالب تعهدات خدمت قانونی (ضریب کا) در رشته­ های ذیل ­نماید. لذا از متقاضیان محترم تقاضا دارد، مدارک مورد نیاز را به شرح پیوست حداکثر تا پایان آبان ماه سال جاری به پست الکترونیکی fcenter@uswr.ac.ir ارسال نمایند.

رشته

مقطع

تعداد

روانشناسی سلامت

PhD

1 نفر

روانشناسی بالینی (با سابقه علمی در حوزه کودک)

PhD

1 نفر

مدارک مورد نیاز:

1-    تصویر گواهی آخرین مدرک تحصیلی دکتری (PhD)، ( مدارک تحصیلی اخذ شده از کشورهای خارجی نیاز به تائید ارزشیابی توسط وزارت بهداشت، درمان و ­آموزش پزشکی دارد)

2-    رزومه علمی (CV)

3-    فرم پرسشنامه تکمیل شده

4-    تصویر کارت ملی (هردو طرف)

5-    تصویر تمامی صفحات شناسنامه

6-     تصویر کارت پایان خدمت یا معافیت دائم (برای آقایان)

لطفا تمامی مدارک فوق­ الذکر را در قالب فایل پی­ دی­ اف یا اسکن باکیفیت مناسب به پست الکترونیکی fcenter@uswr.ac.ir ارسال نمایید.

=  لازم به ذکر است که مدارک دریافتی، در دفتر امور هیات علمی بررسی و در صورت تایید اولیه، به متقاضیان محترم جهت مراجعه به گروه های مربوطه و انجام مصاحبه اطلا­ع­ داده خواهد شد.

شماره تلفن ضروری: 71732435

تنظیم اطلاعیه: نعیمی پور