• 1399/09/04 - 09:23
اطلاعیه معاونت فرهنگی - دانشجویی :

مراحل ثبت نام الکترونیکی معاونت فرهنگی و دانشجویی جهت دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری اعلام شد

معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی امروز سه شنبه طی اطلاعیه ای، مراحل ثبت نام الکترونیکی این معاونت جهت دانشجویان جدیدالورود مقطع دکتری را اعلام کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، متن کامل اطلاعیه به این شرح است:

۱-ورود به سایت student.uswr.ac.ir  جهت ثبت نام در سامانه هم آوا ودر نهایت دریافت شماره دانشجویی برای ورود به سامانه بوستان
۲-مراجعه به سایت   boostan.uswr.ac.ir  و مطالعه کامل راهنمای سیستم ازتاریخ  ۹۹/۰۹/۱۷
۳-دریافت فرم تعهد محضری وزارت بهداشت از بخش فرم های دانشجویی از سامانه بوستان و تکمیل آن همراه ضامن در دفترخانه اسناد رسمی
ضمنا دانشجو می بایست تصویر حکم استخدامی (رسمی،پیمانی) یا تصویر حکم بازنشستگی برای کارمندان بازنشسته یا تصویر مصدق پروانه کسب و اشتغال به حرفه مربوط به ضامن را به همراه اصل تعهد محضری تا تارخ ۹۹/۹/۳۰ به آدرس: تهران، اوین، بلوار دانشجو، خیابان کودکیار، روبروی دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، کدپستی ۱۹۸۵۷۱۳۸۳۴ ساختمان ابن سینا طبقه دوم اداره رفاه دانشجویی  ارسال نمایند.
۴-دانشجویان عزیز توجه داشته باشند، جهت تکمیل ثبت نام پرکردن کلیه فرم های مربوط به اداره مشاوره،اداره سلامت،کمیته انضباطی ، اداره تربیت بدنی، اداره خوابگاهها و اداره فرهنگی الزامی می باشد.
۵-مراحل تکمیل فرم های مذکور جهت بهره برداری برروی سامانه بوستان قرار خواهد گرفت.
مدیریت دانشجویی-امور خوابگاه ها، شماره تلفن ۲۲۱۸۰۰۱۹ – ۰۲۱ را برای پاسخگویی به سئوال های مربوطه اعلام کرد.