• 1398/07/13 - 13:10
با حضور اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی ؛

مراسم رونمایی از محصول فناورانه " اپلیکیشن پیشگیری از آلزایمر سالمندان "، روز سه شنبه برگزار می شود

دفتر توسعه فناوری سلامت معاونت تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی اطلاعیه ای، از اعضای هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشگاه دعوت کرد تا در جلسه ای که روز سه شنبه (16 مهرماه) بمنظور رونمایی از محصول فناورانه " اپلیکیشن پیشگیری از آلزایمر سالمندان " برگزار می شود، شرکت نمایند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، مراسم رونمایی از این اپلیکیشن، ساعت 10 صبح  روز سه شنبه (16 مهرماه) در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار می شود.

گفتنی است که این محصول فناورانه توسط سرکار خانم دکتر زنجری و تیم همکار از دانشگاه صنعتی شریف و با حمایت دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ساخته شده است.

این طرح، دومین طرح موفق حاصل از اولین فراخوان مشترک طرح های فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مرکز موفقیان دانشگاه صنعتی شریف است.

تنظیم اطلاعیه: نعیمی پور