• 1398/03/14 - 15:54
قابل توجه علاقه مندان به هنر " عکاسی "؛

مسابقه عکاسی با موضوع " زیبایی های فضای سبز دانشگاه " علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار می شود

معاونت فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی اطلاعیه ای اعلام کرد که با همکاری روابط عمومی دانشگاه، مسابقه عکاسی با موضوع " زیبایی های فضای سبز دانشگاه " برگزار می کند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، برای دارندگان سه عکس برتر این مسابقه، امکان شرکت رایگان در " کلاس عکاسی دیجیتال " فراهم می شود.

علاقه مندان به شرکت در این مسابقه می توانند عکس های خود از فضای سبز دانشگاه را تا تاریخ 31 تیرماه 98 و با ذکر نام و نام خانوادگی و محل اشتغال در دانشگاه، به لینک   https://t.me/joinchat/BWC17E5Nn8Bxf_zwEo4qyw  ارسال کنند.

تهیه اطلاعیه: طیبی