• 1398/04/05 - 18:10
روابط عمومی وزارت بهداشت اعلام کرد:

نخستین دوره پودمانی مجازی " پزشکی خانواده " ویژه پزشکان عمومی و دستیاران پزشکی خانواده برگزار می شود

روابط عمومی وزارت بهداشت طی اطلاعیه ای با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری دو جانبه مابین معاونت آموزشی و معاونت بهداشت این وزارتخانه، برگزاری «نخستین دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده» ویژه پزشکان عمومی و دستیاران پزشکی خانواده را اعلام کرد.

روابط عمومی وزارت بهداشت طی اطلاعیه ای با توجه به انعقاد تفاهم نامه همکاری دو جانبه مابین معاونت آموزشی و معاونت بهداشت این وزارتخانه، برگزاری «نخستین دوره پودمانی مجازی پزشکی خانواده» ویژه  پزشکان عمومی و دستیاران پزشکی خانواده  را اعلام کرد.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از این اطلاعیه، پزشکان عمومی و دستیاران پزشکی خانواده می توانند برای  ثبت نام  و کسب اطلاعات تکمیلی حداکثر تا تاریخ 98/04/10  به سایت دانشگاه علوم پزشکی مجازی به آدرس www.vums.ac.ir مراجعه کنند.

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها