• 1401/01/24 - 10:17
به همت روابط عمومی دانشگاه؛

پویش « عکاسی از طبیعت بهاری » برگزار می شود

پویش « عکاسی از طبیعت بهاری » به همت روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از تاریخ 27 فروردین لغایت 12 اردیبهشت ماه برگزار می شود.

پویش « عکاسی از طبیعت بهاری » به همت روابط عمومی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی از تاریخ 27 فروردین لغایت 10 اردیبهشت ماه برگزار می شود.

به گزارش وبدای دانشگاه، براساس این پویش، علاقه مندان می توانند از مناظر، فضای سر سبز دانشگاه و مراکز تابعه، گل و گیاهان محل کار و ... عکاسی کرده و عکس های خود را به ایمیل یا واتس اپ روابط عمومی ارسال کنند.

علاقه مندان برای شرکت در این پویش، تصاویر تهیه شده را zip کرده و سپس، به هشتک #پویش _ بهاری  و  uswr#  در شبکه های اجتماعی ارسال و یا از طریق آدرس های زیر منتشر کنند.

واتس اپ روابط عمومی    09219576404

پست الکترونیکی (E.mail) روابط عمومی  pr@uswr.ac.ir

اینستاگرام روابط عمومی   uswrofficial

این پویش با اهداف فرهنگی و اجتماعی همچون " بهره مندی هر چه بیشتر از مواهب الهی و طبیعت زیبای بهاری، افزایش نشاط اجتماعی در جمع همکاران و کمک به ترویج فرهنگ حفظ و استفاده درست از طبیعت " برگزار می شود و شرکت در این برنامه جمعی و نشاط آور برای اساتید، دانشجویان و کارکنان در دانشگاه و مراکز درمانی تابعه، آزاد است.

براساس اعلام روابط عمومی، هر شرکت کننده می تواند حداکثر سه اثر ارسال نماید که می بایست نکات زیر در آنها لحاظ شده باشد:

*       آثار ارسالی که فاقد اصول اولیه عکاسی باشند، داوری نمی شوند.

*       ارسال عکس توسط شرکت کنندگان به منزله اعلام مالکیت عکس می باشد، و در صورت اثبات عدم صحت آن، از مرحله داوری حذف می شود.

*       ذکر اطلاعات سوژه الزامی می باشد (اسم فضا و …).

*       هرگونه تغییر و دستکاری که بر جنبه های استنادی عکس خدشه وارد کند، غیر قابل قبول است. تغییرات در حد اصلاح رنگ و نور و برش عکس قابل پذیرش می باشد.

*       عکس ها حتما بصورت افقی گرفته شوند.

*       حجم هر عکس بیشتر از 5 مگابایت نباشد و فرمت آن  jpeg  باشد.

لازم به ذکر است، داوری از عکس ها با مخاطبان و بازدیدکنندگان صفحه اینستاگرام است و ملاک انتخاب بهترین عکس ها، براساس میزان لایک هر یک از عکس ها می باشد که به صاحبان سه اثر برگزیده به عنوان نفرات اول تا سوم، لوح تقدیر و جوایز نقدی اعطا خواهد شد.

تنظیم اطلاعیه: نعیمی پور

• گروه خبری : اخبار,اطلاعیه ها