• 1400/11/10 - 15:36
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

چگونگی ثبت نام اردوی گل گشت وزارت بهداشت، ویژه دانشجویان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی

معاونت دانشجویی فرهنگی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (یکشنبه) طی اطلاعیه ای، با اعلام برگزاری اردوی یک روزه گل کشت ویژه دانشجویان دختر و پسر، از دانشجویان متقاضی خواست تا برای شرکت در این اردو، ثبت نام کنند.

به گزارش وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی بنقل از این اطلاعیه، دانشجویان گرامی دانشگاه جهت ثبت نام و شرکت در اردوی گل گشت که به همت معاونت محترم دانشجویی فرهنگی وزارت بهداشت برگزار می شود، به نکات زیر توجه داشته باشند:

*  محل برگزاری اردو، مجموعه الزهرا(س) در نیاوران خواهد بود و برنامه به صورت یک روزه همراه با پذیرایی (صبحانه-میان وعده-ناهار) خواهد بود.

* تاریخ اعزام دانشجویان دختر ساعت ۹صبح  روز پنجشنبه ۱۴ بهمن ۱۴۰۰

* تاریخ اعزام دانشجویان پسر ساعت ۹ صبح روز جمعه ۱۵ بهمن ۱۴۰۰

براساس این گزارش، متقاضیان شرکت در این اردو می توانند جهت ثبت نام، از طریق لینک زیر اقدام کنند.

لازم به ذکر است که دانشجویان بعد از ثبت نام الکترونیکی اسامی خود را به رابطان ورزشی در خوابگاه ها اعلام نمایند.

خانم محبوبه حسینی (خوابگاه شهران)

آقای محمد طاهری (خوابگاه امام حسن)

تهیه و تنظیم خبر: طیبی – نعیمی پور