آشنایی با غذاهای فراسودمند و تاثیر آن بر سلامتی
اداره تغذیه دانشگاه به مناسبت هفته سلامت و به منظور آشنایی با غذاهای فراسودمند و تاثیر آنها بر سلامتی پمفلت تهیه کرده است.
اداره تغذیه دانشگاه به مناسبت هفته سلامت و به منظور آشنایی با غذاهای فراسودمند و تاثیر آنها بر سلامتی پمفلت تهیه کرده است.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی روابط عمومی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، اداره تغذیه دانشگاه همزمان با هفته سلامت و به منظور ترویج رژیم غذایی سالم و پرهیز از مصرف غذاهای مضر و ناسالم اقدام به تهیه پمفلت کرده است.
برای مطالعه بیشتر، فایل پمفلت را دانلود کنید.