به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
آغاز ثبت نام جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت
ثبت نام بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت آغاز شد و علاقهمندان میتوانند جهت ثبت نام به سامانه جشنواره قرآن و عترت مراجعه کنند.
ثبت نام بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت آغاز شد و علاقهمندان میتوانند جهت ثبت نام به سامانه جشنواره قرآن و عترت مراجعه کنند.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مفدا، مسابقات جشنواره قرآن، بهار سال آینده در دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور آغاز شده و برگزیدگان به مرحله کشوری راه پیدا خواهند کرد.
این گزارش همچنین حاکیست ، مرحله کشوری بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت تابستان سال آینده با حضور دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه ها و با میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار خواهد شد.
مرحله نهایی بیست و سومین جشنواره قرآن و عترت در سال ۹۷ با موضوعات (قرائت تحقیق، ترتیل و حفظ قرآن کریم- اذان و تواشیخ مناجات خوانی-ترجمه خوانی-دعا- ابتهال-نرم افزار و اپلیکیشین-شبکه های مجازی-خوشنویسی- فیلم کوتاه-معرق و منبت کاری-شعر – فیلم نامه نویسی ونمایشنامه نویسی-داستان نویسی-نقاشی و طراحی-عکاسی-تذهیب کاری- طراحی پوستر- دکلمه خوانی-کتابخوانی-مقاله – پژوهش-نقد و تلخیص کتاب برگزار می شود.
دانشگاهیان برای ثبت نام جهت حضور در بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت به وب سایت جشنواره به آدرس http://quran.behdasht.gov.ir مراجعه کنند.
گفتنی است ، بیست و سومین دوره جشنواره قرآن و عترت دانشگاهیان وزارت بهداشت، طی روزهای گذشته با شروع ثبت نام برای حضور در این جشنواره وارد فاز اجرایی شده است. قبل از شروع ثبت نام، آیین نامه این دوره از جشنواره در نیمه اول دی ماه به تمامی واحدهای دانشگاهی وزارت بهداشت ابلاغ شد تا با جشنواره دوره بیست و سوم بیش از پیش آشنا شوند.
بر اساس آنچه که در آیین نامه دوره بیست و سوم دانشگاهیان وزارت بهداشت آمده است، در دوره بیست و سوم در دو مرحله دانشگاهی و سراسری برگزار میشود و ویژه کارکنان، اساتید و دانشجویان این وزارتخانه است که از بین آنها اساتید و دانشجویان برگزیده به جشنواره ملی در سال ۹۷ راه خواهند یافت.
مسابقات در شش بخش آوایی، معارفی، پژوهشی، فناوری، ادبی و هنری برگزار خواهد شد
این مسابقات در شش بخش آوایی(۱۵ رشته)، معارفی(۹ رشته)، پژوهشی(چهار رشته)، فن آوری(دو رشته)، ادبی(چهار رشته) و هنری (۱۰ رشته) و ۴۴ رشته برگزار میشود.
براساس برنامه زمانبندی شده در آییننامه این دوره از جشنواره، زمستان سال ۹۶ برای ابلاغ آییننامه، تبلیغات و نیز ثبت نام از مخاطبان اختصاص داده شده است. همچنین زمان برگزاری بخش شفاهی در مرحله دانشگاهی نیز اردیبهشت ماه سال ۹۷ در نظر گرفته شده است.
زمان ارسال آثار بخشهای غیر حضوری جشنواره شامل بخشهایی همچون هنری، ادبی، فنآوری و پژوهشی نیز مردادماه سال آینده اعلام شده و زمان برگزاری آزمون کتبی نیز در مردادماه در نظر گرفته شده است.
بر اساس این گزارش، زمان برگزاری مرحله کشوری این جشنواره نیز که به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی گیلان برگزار میشود، مهرماه سال آینده خواهد بود. این تاریخها براساس زمان اعلام شده در آییننامه است.
هر داوطلب در مرحله دانشگاهی و سراسری حداکثر در سه رشته از سه بخش مجزا حضور مییابد
در این دوره هر داوطلب در مرحله دانشگاهی و سراسری حداکثر در سه رشته از سه بخش مجزا حضور مییابد. اما در مرحله ملی هر شرکتکننده تنها در یک رشته اجازه حضور دارد. تبصرهای که در این زمینه در نظر گرفته شده است، حضور در رشته تواشیح و یکی دیگر از رشتههای بخش آوایی به صورت همزمان است.
همچنین در این دوره تمهیداتی در نظر گرفته شده است تا تمامی آثار دریافتی مورد ارزیابی اثبات انتساب اثر به خالق اثر قرار گیرد. این ارزیابی از طریق اجرای زنده اثر، برگزاری آزمون عملی، ارسال عکس و فیلم از مراحل تولید اثر و یا اخذ استعلام از مراجع ذی صلاح و ... خواهد بود.
از دیگر نکات قابل توجه آییننامه این جشنواره میتوان به معافیتهای آن اشاره کرد. بر همین اساس دانشجویانی که در یکی از رشتههای بخش آوایی در مرحله سراسری وزارت بهداشت رتبه اول را کسب کرده اما در مرحله ملی حائز رتبه نشدهاند از شرکت در بخش دانشگاهی معاف بوده و در همان رشته مستقیماً به مرحله سراسری وزارت بهداشت راه مییابند. این افراد باید حتماً در جشنواره، ثبت نام به عمل بیاورند.
بخش دیگری از آییننامه دوره بیست و سوم به بحث فنی اختصاص یافته و در آن جزئیات نمرهدهی در آیتمهای مختلف بخشهای گوناگون جشنواره توضیحاتی مفصلی ارائه شده است.
انتهای پیام /
تهیه خبر: طیبی