• 1395/10/07 - 13:03
  • - تعداد بازدید: 2740
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در جلسه هم اندیشی مطرح شد؛

اجتماعی کردن و مردمی کردن دانش زیرساخت توسعه علم و فناوری/ بنیاد ملی نخبگان میزبان 51 کرسی پژوهشی

جلسه هم اندیشی اساتید و نخبگان با موضوع "حمایت از پژوهشگران و فناوران هیات علمی" ، با سخنرانی دکتر " نصرت الله ضرغام " رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور و با حضور ریاست دانشگاه، ریاست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای هیات علمی این دانشگاه برگزار شد .



   جلسه هم اندیشی اساتید و نخبگان با موضوع "حمایت از پژوهشگران  و فناوران هیات علمی" ، با سخنرانی دکتر " نصرت الله ضرغام " رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران  و فناوران کشور و با حضور ریاست دانشگاه، ریاست دفتر نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاه و اعضای هیات علمی این دانشگاه برگزار شد .


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی،  رئیس صندوق حمایت از پژوهشگران و فناوران کشور طی سخنانی در این نشست، اجتماعی کردن و مردمی کردن دانش را  زیرساخت توسعه علم و فناوری در جامعه دانست و گفت:  بنیاد ملی نخبگان میزبان مشارکت 70 درصدی اساتید دانشگاه در این بنیاد است و این بزرگترین سرمایه کشور است.


    وی از حضور 51 کرسی پژوهشی در کشور خبر داد و افزود: در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی دکتر نجم آبادی صاحب کرسی پژوهشی، دکتر کهریزی صاحب پتنت و موارد دیگر نیز هستند که سیاست بنیاد علمی نخبگان منوط به حمایت حداکثری از پژوهشگران کشور در ازای تربیت دانشجویان ارشد و دکترا است.


   دکتر ضرغام در ادامه اظهار داشت: ثروت کشورها مالکیت فکری آنهاست که در این راستا بنیاد ملی نخبگان برنامه های متعددی در نظر دارد و تشکیل هسته های علمی، توجه به تحقیقات میان رشته ای و سایر راهکارها بخشی از این سیاست هاست.


    وی با توجه به جمعیت چندمیلیونی دانشجویان کشور افزود: در کشور ما با توجه به تحریم ها و منابع نفتی باید ایده پردازی را مد نظر قرار داد و سبک و سیاق دانشگاه ها باید تغییر کند که نقش اساتید در ایجاد انگیزه برای دانشجویان حائز اهمیت است.


     ضرغام از ارائه 20  طرح پژوهشی از سوی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی خبر داد و حضور نخبگان و اساتید در  سیاستگذاری های کلان را  حائز اهمیت دانست.


   وی  ادامه داد: اقتصاد، محیط زیست، اقتصاد خانواده و توجه به اقتصاد مقاومتی را  امری مهم در جامعه امروز  دانست و ایده پردازی پیرامون این موضوعات و راهگشایی مشکلات این حوزه ها را حائز اهمیت ذکر کرد.


   ضرغام افزود:  ایده پردازی و رفع نیازهای کشور با مداخله نخبگان دانشگاهی میسر است و باید همگان در راستای این مسیر فرهنگسازی و در این راستا مصوباتی داشته باشند تا نتیجه پژوهش ها به زبان مردمی ارائه شود و خانواده، مدارس و اساتید ایده پردازی و شناسایی استعدادها را پیگیری  کنند.


   گفتنی است ، در جلسه هم اندیشی اساتید و نخبگان با موضوع حمایت از پژوهشگران  و فناوران، اعضای هیات علمی دکتر دالوندی از گروه پرستاری ،دکتر محسنی بندپی از گروه فیزیوتراپی، دکتر فربد فدایی از گروه روانپزشکی و مهندس طهرانی زاده از کانون بازنشستگان دانشگاه به ارائه نظرات خود در خصوص این بحث پرداختند.




انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9620
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: