• 1395/10/28 - 19:06
  • - تعداد بازدید: 3335
  • - تعداد بازدیدکننده: 78
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به مناسبت برگزاری بیست و دومین جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ؛

ارتقای محسوس رتبه پژوهشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در شاخص های مختلف

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اعلام کرد: این دانشگاه طی سالهای اخیر با حمایت های ریاست و هیات رئیسه دانشگاه و همچنین اقدامات انجام شده ، رشد چشمگیری در فعالیت های پژوهشی و فناوری داشته است .



   معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی اعلام کرد: این دانشگاه طی سالهای اخیر با حمایت های ریاست و هیات رئیسه دانشگاه و همچنین اقدامات انجام شده ، رشد چشمگیری در فعالیت های پژوهشی و فناوری داشته است .


   دکتر" حمیدرضا خانکه " به مناسبت برگزاری جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی ، عملکرد این معاونت و چگونگی ارتقای رتبه پژوهشی دانشگاه از 14 به رتبه 5 در میان دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو کشور را تشریح کرد.


   وی گفت که اصلاح فرآیندها و استفاده از رویکرد اتوماسیون و کامپیوتر با نرم افزار پژوهان ، تسهیل فرآیندهای داوری طرح های پژوهشی ، تفویض اختیار به گروههای آموزشی و پژوهشی ، برگزاری دوره های متعدد برای دانشجویان از طریق کارگاههای آموزش روش تحقیق و فلوشیپ برای اعضای هیات علمی توسط بهترین اساتید کشور ، زمینه رشد کمی و کیفی حوزه پژوهش و فناوری در دانشگاه علوم بهزیستی را فراهم کرده است.


   دکتر خانکه ، با اشاره به کسب رتبه پنجم توسط دانشگاه علوم بهزیستی در آخرین ارزشیابی عملکرد پژوهشی دانشگاههای علوم پزشکی کشور (94) ، افزود: رتبه دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی طی سالهای 1390 الی 1394 در میان دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو ، به ترتیب 6 ، 10 ، 7 ، 7 و 5 بوده است ، با این تفاوت که در آخرین ارزشیابی انجام شده، شاخص های عینی و غیرقابل دست کاری و مستندسازی شده ای در نظر گرفته شد که مبتنی بر تولیدات پژوهشی و استخراج از بانکهای اطلاعاتی بود ، ضمن آنکه وزارت بهداشت مستقیما این ارزشیابی را انجام داد و جزو سالمترین ارزشیابی ها در میان دانشگاههای علوم پزشکی است که رتبه دانشگاه علوم بهزیستی نیز، رتبه خالص و سالم بدست آمده از زحمات همکاران می باشد.


    وی تاکید کرد: وضع دانشگاه علوم بهزیستی در شاخص های مختلف ، بهتر از سال قبل است ، بطوری که در شاخص رهبری پژوهش و در شاخص H.Index  ، دانشگاه بدون خود استنادی ، جزو سه دانشگاه برتر در میان دانشگاههای علوم پزشکی تیپ یک و دو است ، ضمن آنکه دانشگاه علوم بهزیستی  در همکاری های بین المللی ، و شاخص نسبت مقاله به تعداد اعضای هیات علمی ، وضعیت بسیار خوبی داشته است.


    وی در مورد همکاری های بین المللی یعنی مشارکت با محققان خارجی ، گفت که دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در این بخش ، رتبه یک کشوری را  در میان دانشگاههای علوم پزشکی تیپ دو کسب کرده است و بخش های مختلف دانشگاه  بویژه مراکز تحقیقات ژنتیک ، اعصاب اطفال و سلامت در حوادث و بلایا ، با اجرای پروژه های بین المللی با مشارکت مجامع علمی سایر کشورها ، سبب رشد کمی و کیفی در این بخش شده اند.


    معاون تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی همچنین با اشاره به اینکه این دانشگاه در شاخص زیر ساخت پژوهش ، سالها امتیازی کسب نکرده بود، گفت : طی دو سال اخیر، زیرساخت ها آماده شد ، نظام ثبت بیماران روانی و ثبت معتادان مدون شد و امیدواریم با انجام کهورت سالمندی ، کهورت حوادث و ...  با همکاری معاونت تحقیقات وزارت بهداشت ، در سالهای آینده شاهد رشد محسوس این دانشگاه منحصربفرد باشیم.


    دکتر خانکه همچنین اظهارداشت: وضعیت دانشگاه علوم بهزیستی از نظر تعداد مقالات منتشرشده  در ژورنالهای نمایه 1، 2 و 3 ، نسبت به سال گذشته (93) ، 35 درصد رشد داشته است .


     وی رشد حدود 300 درصدی را در بودجه تحقیقات سال 94 نسبت به 93 دانشگاه علوم بهزیستی اعلام کرد و افزود: جذب گرنت پژوهشی نیز در این دانشگاه حدود 500 درصد نسبت به سال گذشته آن (93) ، رشد داشته است .


    بگفته وی ، مراکز تحقیقاتی براساس ارزشیابی اولیه رشد محسوسی نسبت  به سال 93 داشتند ، ضمن آنکه با سیاستهای ریاست دانشگاه و هیات رئیسه در مراکز که از جمله آنها، اعطای مجوز جذب پژوهشگر تعهد خدمت و تخصیص بودجه مازاد بر سقف اعتباری مراکز تحقیقاتی (RFP) بوده ، شاهد رشد بیشتر مراکز در سالهای آینده خواهیم بود.


   معاون تحقیقات دانشگاه علوم بهزیستی درباره فعالیت های حوزه انتشارات دانشگاه نیز گفت: طی دو سال اخیر موفق به چاپ 14 عنوان کتاب براساس نیازسنجی آموزشی شدیم ، ضمن آنکه تجدید چاپ 20 عنوان کتاب را نیز داشتیم .


   وی در زمینه بخش IT دانشگاه اظهارداشت، ارتقای دیتاسنتر و سرور دانشگاه ، زمینه را برای توسعه بانکهای اطلاعاتی ، ثبت بیماریها و افزایش عملکرد گروههای آموزشی و مراکز تحقیقاتی فراهم کرده است.


   دکتر خانکه همچنین به دیگر فعالیت های پژوهشی دانشگاه اشاره کرد و افزود: شورای "اخلاق" به ریاست رئیس دانشگاه شکل گرفته است و آئین نامه های متعدد بمنظور تسهیل عملکرد پژوهشی و فناوری اساتید ، تدوین و پس از تصویب هیات رئیسه ابلاغ شد که آئین نامه های مربوط به سفرهای خارجی ، دوره های پسادکترا ، حق التالیف اساتید ، راه اندازی مرکز تحقیقات بالینی دانشگاه (HSR) ، خرید بیش از 600 میلیون تومان طی دو سال اخیر، تدوین برنامه استراتژیک معاونت ، استخراج اولویت های پژوهشی ، تدوین تفاهم نامه های همکاری با سازمان بهزیستی ، جمعیت هلال احمر، بنیاد ملی نخبگان ، دانشگاه های گدانس لهستان ، لایپزیک آلمان و تعدادی از دانشگاههای داخل کشور ، از آن جمله اند.


    وی همچنین گفت که امسال به مناسبت هفته پژوهش ، پژوهشگران برتر کاملا منطبق بر شاخص های ابلاغی وزارت بهداشت ، انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفتند.


    معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی در پایان این گفت وگو افزود: در نهایت ، دانشگاه علوم بهزیستی با اقدامات زیرساختی که در حوزه فناوری و پژوهشی انجام داده است ، در آینده بعنوان یکی از دانشگاههای پیشرو کشور در این حوزه ، توفیقات بیشتری را کسب خواهد کرد.


انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9713
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: