• 1403/02/23 - 15:29
دبیر اجرایی اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی science slam :

ارسال بیش از 100 اثر به دبیرخانه اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی

اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی (science slam) 26و ۲۷ اردیبهشت ماه سال جاری در دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار می شود و بیش از 100 اثر به دبیرخانه این جشنواره رسیده است.

ارسال بیش از 100 اثر به دبیرخانه اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی

به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر ماجد دهقانی دبیر اجرایی اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی science slam در خصوص برگزاری این رویداد علمی گفت: با توجه به اینکه  در دنیا دسترسی به حوزه علم باز از سالهای دور آغاز گردیده و جای خالی این پتانسیل نهفته دانشگاهی در بین عموم مردم و جامعه دیده می شود با  درنظر گرفتن متد روز دنیا سرآغازی نوین در این حوزه ایجاد نمودیم .

وی افزود: در این رویداد،محدودیت ها حذف شد و از تمامی رشته ها پذیرای حضور دانشجویان فعال و پر انرژی بودیم و  برای اولین بار در تاریخ دانشگاهی و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی ما با جذب سفیران  دانشجویی پیوند بین وزارتین ( وزارت علوم و وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی ) را ایجاد کردیم و با حضور نمایندگان مختلف از دانشگاه های مختلف توانستیم هسته اطلاع رسانی بین دانشگاهی را شکل دهیم و از دورترین و کم برخوردارترین شهرهای ایران نیز مخاطب و شرکت کننده داشتیم و بالاترین آورده این جشنواره با حضور این عزیزان شکل گرفت.

وی از ارسال بیش از 100 اثر در این جشنواره و  استقبالی بی نظیر برای اولین دوره این جشنواره خبر داد و افزود: در این رویداد علمی شاهد حمایت مالی و معنوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی هستیم و درصددیم تا در سال آینده با حمایت معاون تحقیقات و فناوری وزارتخانه و دانشگاه،  جشنواره بین المللی ساینس اسلم را برگزار کنیم با استقرار دبیرخانه دائمی این جشنواره در استمرار این متد نوین آموزشی قدم برداریم.

دکتر دهقانی بر نقش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی به عنوان اولین برگزار کننده ساینس اسلم تاکید کرد و افزود:  این دانشگاه در اول آبان ماه سال گذشته نقشه راهبردی مسیر این جشنواره را ترسیم کرد و حمایت های همه جانبه مسئولین دانشگاه جهت شکل گیری این جشنواره با شکوه بسیار مثمرثمر بوده است و با برپایی دبیرخانه دائمی این جشنواره در دانشگاه باید دانشجویان علاقمند بیشتری را جذب و آموزش دهیم تا این فرهنگ در سایر دانشگاه ها نیز ترویج یابد .

دبیر اجرایی اولین جشنواره گردهمایی علمی دانشجویی science slam  گفت: امید داریم با نهادینه کردن ساینس اسلم در ایران، قالب آموزش های تخصصی را با زبانی ساده و قابل فهم به بیرون دیوار دانشگاه ها انتقال دهیم و انتظار داریم کلمه ساینس اسلم به عنوان کلمه‌ای شناخته شده در تمامی دانشگاه‌های کشور استفاده شود و از این متد روز دنیا جهت بیان یافته های علمی به روشی نوین، ساده و قابل فهم برای تمام دانشجویان استفاده شود.

وی افزود: در نظر داریم ۱۰ گروه برتر برگزیده در روز جشنواره در تاریخ ۲۷ اردیبهشت ماه سال جاری بصورت زنده و گروهی اجرای ساینس اسلم را داشته باشند و گروه برتر اجرایی نیز با نظر حضار انتخاب شود.

گفتنی است ۴ کارگاه با محوریت ساینس اسلم با عناوین خلاقیت و ایده پردازی ، کار تیمی، ترجمان دانش، مهارت های ارتباطی و فن سخنوری برگزار می شود و متقاضیان جهت شرکت در روز جشنواره و یا کارگاه ها می توانند به آدرس اینترنتی http://scienceslam.uswr.ac.ir  مراجعه و بعد از ثبت نام از قسمت خدمات ثبت نام حضور خود را نهایی کنند.

فاطمه گلرخ