با همکاری یکی از واحدهای فناور مرکز رشد دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ؛
استفاده از تکنولوژی تصویربرداری سه بعدی از قلب برای اولین بار در کشور راه اندازی شد
تکنولوژی تصویربرداری سه بعدی از قلب برای اولین بار در کشور با همکاری یکی از واحدهای فناور مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در بیمارستان فوق تخصصی امید تهران راه اندازی شد.
تکنولوژی تصویربرداری سه بعدی از قلب برای اولین بار در کشور با همکاری یکی از واحدهای فناور مرکز رشد فناوری تجهیزات پزشکی و توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، در بیمارستان فوق تخصصی امید تهران راه اندازی شد.
به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این تکنولوژی که در تشخیص و جراحی قلب و عروق کاربرد دارد ، روز دوشنبه در سمینار تخصصی " کاربرد CAD- CAM و پرینتر سه بعدی در جراحی های قلب و عروق " ، به جمعی از پزشکان و جراحان صاحب نام قلب و عروق کشور معرفی و کاربرد آن تشریح شد.
دکتر " فرهاد طباطبایی قمشه " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و مشاور بخش پزشکی و توانبخشی شرکت " توان برتر پارسیان " واحد فناور مسئول تبدیل تصاویر دوبعدی قلب به سه بعدی ، درباره این پروژه به خبرنگاران گفت: با تبدیل تصاویر دوبعدی قلب به سه بعدی و ارائه اطلاعات آن به بخش پرینتر، تصویربرداری سه بعدی قلب انجام ، و پرینتی از آن تهیه می شود که می تواند تمامی ظرافتهای پیچیده قلب را با دقت بالا در اختیار متخصص قلب یا جراح مربوطه قرار دهد.
وی افزود: این شبیه سازی سه بعدی ارگانهای داخلی قلب ، امکان تشخیص بهتر بیماری و درمان با کیفیت تر را برای جراحان و پزشکان فراهم می کند.
وی همچنین توضیح داد: شبیه سازی سه بعدی قلب با مواد خاص همانند جنس قسمت های نرم و سخت قلب واقعی و تمام دریچه های عروق انجام می شود تا پزشک یا جراح بتوانند با مشاهده نزدیک ترین شرایط قلب واقعی بیمار خود ، تشخیص دقیق تر و سریع تری را نسبت به بیماری او داشته باشند.
دکتر طباطبایی افزود: انجمن رادیولوژی ایران که از جمله انجمن های علمی متشکل از متخصصان بنام و پیشکسوت این بخش است ، بر تمامی عملکرد مرحله به مرحله تهیه پرینت سه بعدی قلب نظارت دارد و اجرای علمی و تخصصی این پروژه را تائید می کند.
وی در پایان این گفت وگو، شرکت " توان برتر پارسیان " را از جمله شرکت های پیشرو در زمینه طراحی و ساخت تجهیزات پزشکی و توانبخشی معرفی کرد و ادامه داد: " مشاوره ، طراحی و ساخت تجهیزات پولیمری پزشکی " و " طراحی و ساخت ربات های توانبخشی برای دست و تردمیل های توانبخشی " ، از دیگر فعالیت های بخش پزشکی این واحد فناور است.
انتهای پیام /
تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور