• 1401/04/28 - 15:36
  • - تعداد بازدید: 1559
  • - تعداد بازدیدکننده: 223
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
در جلسه ستاد کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی مطرح شد:

اعمال پروتکل های جدید در دانشگاه و مراکز درمانی / راه اندازی دستگاه PCR در بیمارستان رفیده

جلسه ستاد کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (سه شنبه) همزمان با پیک هفتم کرونا، بمنظور بررسی وضعیت دانشگاه و مراکز درمانی وابسته و تصمیم گیری برای حفظ شرایط دانشگاهیان، با حضور رئیس و معاونان دانشگاه، مدیران و سرپرستان مراکز درمانی و مدیر حراست دانشگاه برگزار شد.

   جلسه ستاد کرونا دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی امروز (سه شنبه) همزمان با پیک هفتم کرونا، بمنظور بررسی وضعیت دانشگاه و مراکز درمانی وابسته و تصمیم گیری برای حفظ شرایط دانشگاهیان، با حضور رئیس و معاونان دانشگاه، مدیران و سرپرستان مراکز درمانی و مدیر حراست دانشگاه برگزار شد.


     به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه در ابتدای جلسه ستاد کرونا گفت: بررسی آمارهای ابتلا و مرگ و میر در کشور نشان می دهد، وضعیت کرونا رو به وخامت است و شرایط به گونه ای است که خیلی ها حساسیتی نسبت به تزریق واکسن دوز سوم و چهارم ندارند، در صورتی که تزریق دوز سوم بمنزله واکسینه شدن تلقی می شود .


    وی افزود: ما به عنوان مسئولان دانشگاه باید ضوابط خاص تعریف کنیم و با توجه به شروع ترم تابستان و حضور حدود ۲۰۰ دانشجو در خوابگاه، باید برای چگونگی و کیفیت حضور دانشجویان در کارورزی ها و اماکن دیگر و بررسی حضور دانشجویان برای کارورزی در شهرهای خودشان با تأمل معاونت آموزشی، تصمیماتی اتخاذ کنیم .


    دکتر خانکه، ارزیابی وضعیت واکسیناسیون دانشجویان، تدوین و اجرای پروتکل های ویژه دانشگاه و واکسیناسیون دوز سوم را از دیگر موارد مهم این جلسه دانست .


    رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی همچنین گفت: برای حفظ سلامتی خانواده دانشگاه اعم از دانشجویان، کارکنان و اساتید، تزریق واکسن برای افرادی که شش ماه از آخرین دوز تزریق واکسن گذشته، واکسیناسیون خانوادگی کارکنان مراکز درمانی، راه اندازی دستگاهPCR  در بیمارستان توانبخشی رفیده با مشارکت و تلاش معاونت توسعه و معاونت درمان تا آخر مرداد ماه، پیگیری شود.


    وی با توجه به نظر روسای مراکز درمانی و با توجه به اینکه خدمات توانبخشی، پروتکل زمانبری دارد، افزود: باید در بخش ورودی مراکز درمانی، برای مراجعان و بیماران و کل دانشجویان از رپید تست (تست سریع کرونا) استفاده شود.


*****


    دکتر حمیدرضا خرم خورشید معاون آموزشی دانشگاه در ادامه با توجه به سویه های جدید کرونا، احتمال همه گیری، لزوم بررسی شرایط موجود و وجود نیروی تخصصی توانمند کلینیکی و آزمایشگاهی، گفت:  راه اندازی دستگاه پی سی آر  با این شرایط، مقدور است و  با مراقبت هایی در حوزه دانشجویی نظیر اعمال  پروتکل های بهداشتی و در صورت نیاز ، واکسیناسیون مرحله سوم و لغو برخی تسهیلات نظیر خوابگاه در مواجه با افرادی که پروتکل ها را اجرا نکنند، می توانیم اعمال مدیریت در راستای سلامتی دانشجویان داشته باشیم .


*****


     دکتر فریدون لایقی معاون درمان دانشگاه در این نشست،  بهترین کار برای اعمال مدیریت کرونا را تعریف رنگ بندی برای ستاد و مراکز درمانی، بررسی وضعیت موجود و سپس اعمال پروتکل ها و سایر تصمیم گیری ها در این زمینه دانست .


    دکتر امین اجلی رئیس اداره پرستاری دانشگاه با ارائه گزارشی از اقدامات بهداشتی و درمانی انجام شده در  مرکز روانپزشکی رازی، افزود: خوشبختانه در میان پرسنل این مرکز، اوضاع خوبی داریم.


     وی همچنین در ادامه از واکسیناسیون کارکنان بیمارستان روانپزشکی رازی که با مشارکت مرکز بهداشت امین آباد در حال انجام است، خبر داد و گفت: به زودی برای ۴۷۲ بیمار پردیس و سایر بخش های فعال مرکز واکسیناسیون دوز ۴ انجام می شود که در این مهم اولویت واکسیناسیون با بیماران مزمن و آسایشگاهی است.


    دکتر اجلی  همچنین از واکسیناسیون ۱۶۰ نفر طی دو روز در بیمارستان توانبخشی رفیده گفت و افزود: اعمال پروتکل‌ها، کنترل و اعمال محدودیت در تردد ملاقات کنندگان، و رایزنی با مرکز جماران جهت PCR ، بخش دیگری از فعالیت های روزهای اخیر بود.


*****


    دکتر حسین اخوان زنجانی معاون درمان مرکز روانپزشکی رازی در این نشست، اظهار داشت: در بیمارستان رازی، رنگ‌بندی، سطح بندی و اعمال پروتکل های بهداشتی را لحاظ کرده ایم .


    وی، اطلاع رسانی مستمر و تدریجی ستاد کرونا را موضوع مهمی دانست و گفت: متاسفانه با کاهش مرگ و میر و کاهش ابتلا به کرونا، ستاد کرونا دانشگاه نیز خاموشی اختیار کرد، اما باید بدانیم در زمان کاهش آمار هم باید با برنامه های علمی و تشریح شرایط، اطلاع رسانی و آگاه‌سازی جامعه را درنظر داشت تا در شرایط بحرانی بهتر بتوان مدیریت کرد.


    *****


    دکتر سینا کشاورز معاون درمان بیمارستان توانبخشی رفیده  ضمن تشریح شرایط مراجعان به این بیمارستان، گفت: توانبخشی سرپایی بیماران در بیمارستان رفیده، فعال است و با توجه به اینکه اکثر بیماران دو دوز واکسن دریافت کرده اند، محدودیت ها، کنترل و تفکیک هایی را در تردد مراجعان و بیماران درنظر داریم


    وی، غربالگری علامتی و تب سنجی توسط اورژانس را از دیگر اقدامات بیمارستان مطرح کرد و ادامه داد: با توجه به اینکه یکی از زنجیره های انتقال به پرسنل، " انتقال درون خانواده " است، لذا واکسیناسیون کارکنان و خانواده های کارکنان از اقداماتی است که در حال بررسی است و با تعاملاتی که با بیمارستان جماران داشتیم،  می توانیم شاهد اقدامات‌ خوبی باشیم.


  *****


   دکتر مهرداد نقی خانی رئیس کلینیک  اسما نیز در این نشست گفت: امیدواریم با گرفتن  سطح اکسیژن، غربالگری علامتی، بررسی و ارائه خدمات توانبخشی با زمان بندی، عدم حضور مراجعان کنار همدیگر در سالن انتظار و اعمال دستورات ستاد کرونا، در حفظ سلامتی پرسنل و مراجعان، موفق باشیم.


  *****


   دکتر موسویان رئیس کلینیک نظام مافی نیز ضمن ارائه شرحی از روند کاری این مرکز در شرایط فعلی، گفت: در حال حاضر بررسی ها نشان می دهد که ۴۰ درصد مراجعان، علائم بیماری داشتند و در قسمت های پر مراجعه مانند پرستاری و پزشکی عمومی، اقدامات حفاظتی و حفظ پروتکل ها لحاظ می شود و منتظر تصمیم گیری ستاد کرونا برای چگونگی حضور دانشجویان در کارورزی های ترم تابستان نیز هستیم.


*****


    دکتر فلاحی خشکناب معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه  در ادامه این نشست، طی سخنانی گفت: باید شعار " جهانی فکر کنیم و منطقه ای عمل کنیم " را پیش فرض مواجهه با کرونا بدانیم و بدانیم که کرونا هر چهار یا پنج ماه یکبار اوج می گیرد و تا زمان تولید واکسن هایی با دوز ایمنی بالاتر و افزایش سطح ایمنی جامعه ، باید روی روش های قابل کنترل نظیر واکسن، بیشتر از روش های غیر قابل کنترل مانند استفاده از ماسک و ... سرمایه گذاری کنیم و با افزایش خود مراقبتی، اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی، موثر واقع شویم.


    گفتنی است؛ مصوبات ستاد کرونا دانشگاه متعاقبا برای کارکنان و مراکز درمانی اطلاع رسانی خواهد شد.


انتهای پیام/



  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 23220
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: