• 1400/05/04 - 16:15
  • - تعداد بازدید: 2372
  • - تعداد بازدیدکننده: 70
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

امضای تفاهم نامه همکاری "دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی" با "موسسه حامی المپیک ویژه ایرانیان"

دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با امضای تفاهم نامه با "موسسه حامی المپیک ویژه ایرانیان "، در خصوص تامین و تبادل امکانات و ظرفیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجرایی، مشاوره ای، رفاهی و ورزشی در تمام زمینه های مرتبط با وظایف دانشگاه و المپیک ویژه، همکاری خواهد داشت.

   دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با امضای تفاهم نامه با "موسسه حامی المپیک ویژه ایرانیان "، در خصوص تامین و تبادل امکانات و ظرفیت های آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، اجرایی، مشاوره ای، رفاهی و ورزشی در تمام زمینه های مرتبط با وظایف دانشگاه و المپیک ویژه، همکاری خواهد داشت.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، در این تفاهم نامه که به امضای دکتر "حمیدرضا خانکه " رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و دکتر " محمد کمالی " مدیرعامل موسسه حامی المپیک ویژه ایرانیان رسیده، « گسترش همکاری های علمی، آموزشی و پژوهشی با هدف رفع نیازهای آموزشی و پژوهشی کشور در حوزه های کودکان استثنایی و دارای اختلال ذهنی و هوشی و سایر علوم وابسته »، مورد تاکید قرار گرفته است.


   براساس این گزارش، « استفاده متقابل از امکانات نرم افزاری و سخت افزاری آموزشی، پژوهشی و منابع انسانی به منظور پیشبرد برنامه ها و فعالیت ها، از طریق تشکیل کارگروه مشترک جهت تعیین نیازهای مشترک آموزشی، پژوهشی و اجرایی » از جمله موضوعات مورد توافق دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و موسسه حامی المپیک ویژه ایرانیان است.


   « تاسیس و راه اندازی مراکز علمی پژوهشی، اجرایی و ورزشی مشترک نظیر مرکز مطالعات علمی علوم ورزشی و تربیت بدنی استثنایی در افراد دارای نیازهای ویژه،  انتشار نشریات و مجلات علمی – ترویجی و علمی – پزوهشی در حوزه های توانبخشی ورزشی و سایر حوزه های وابسته » از محورهای همکاری در این تفاهم نامه می باشند.


   همچنین، « تربیت نیروهای کارآمد در حوزه کاری مشترک و توسعه فن آوری اطلاعات و ارتباطات توانبخشی ورزشی " از دیگر محورهای این همکاری دو جانبه هستند.


   این تفاهم نامه همکاری از تیرماه امسال تا سه سال آینده، اعتبار دارد و در صورت موافقت دو طرف، این مدت تمدید می شود.


    گفتنی است؛ دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی با 23 گروه آموزشی و 9 مرکز تحقیقات تحت نظارت وزارت بهداشت، علاوه بر تعلیم و تربیت نیروی متخصص در رشته های سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت اجتماعی و سلامت روانی)، از طریق مراکز درمانی تابعه، نسبت به ارائه خدمات مربوط به این سه حیطه فعالیت دانشگاه اقدام می کند، ضمن آنکه در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای مشارکت دارد.


   " المپیک ویژه ایران " حدود ده هزار فرد کم توان ذهنی (ID) از کودکان تا بزرگسالان را  در سراسر کشور تحت پوشش دارد تا با استفاده از برنامه های ورزشی و غیر ورزشی (برنامه های نوآوری)، به  ارتقای سلامت جسمی و روانی این افراد، مهارت آموزی و مشارکت فعال آنان در جامعه کمک کند.


    " المپیک ویژه "، فعالیتی ورزشی، توانبخشی و آموزشی است که در 197 کشور دنیا، با 221 برنامه بصورت منطقه ای و جهانی، در جهت تحقق هدف « تبدیل نگاه ناتوانی، ترحم و دلسوزی، به نگاه " قادر بودن، قهرمان بودن و قدرتمند بودن " »، برای بیش از پنج میلیون تن  از افراد جهان با اختلالات هوشی و ذهنی (ID ) ، سندروم داون، بیش فعال و اوتیستیک که IQ زیر 75 دارند " ، پایه گذاری شده است.


    اجرای برنامه " سنجش سلامت جسمی و روانی کودکان عضو با اختلال هوشی و ذهنی"   و ارائه توصیه های سلامتی که از جمله برنامه های مهم سلامت دنیا محسوب می شود، برنامه " آموزش خانواده ها " که نقش مهمی در تصمیم گیری، مشارکت و اجرای برنامه های المپیک ویژه دارد، برنامه " رهبری ورزشکاران " که آموزش ورزشکاران و تغییر نگرش آنان را هدف قرار می دهد، و همچنین برگزاری بازیهای مشترک و دوره های آموزشی مشترک افراد با اختلال ذهنی و افراد بدون اختلال ذهنی و کاملا سالم، تحت عنوان " کودک و مدرسه " ، برنامه های بخش غیر ورزشی المپیک ویژه را تشکیل می دهند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19848
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: