• 1401/03/31 - 19:45
  • - تعداد بازدید: 1449
  • - تعداد بازدیدکننده: 161
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
در کارگاه " بررسی مشکلات توسعه فناوری در علوم توانبخشی و ارائه راهکارهای اجرایی ":

اولویت های اصلی حوزه فناوری های توانبخشی تعیین شد

مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در جمع بندی مباحث مطرح شده در کارگاه " بررسی مشکلات توسعه فناوری در علوم توانبخشی و ارائه راهکارهای اجرایی "، اعلام کرد: اولویت های اصلی حوزه فناوری های توانبخشی، تعیین و تجمیع شد.

   مدیر دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در جمع بندی مباحث مطرح شده در کارگاه " بررسی مشکلات توسعه فناوری در علوم توانبخشی و ارائه راهکارهای اجرایی "، اعلام کرد: اولویت های اصلی حوزه فناوری های توانبخشی، تعیین و تجمیع شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر فرهاد طباطبایی قمشه در باره نتایج بدست آمده، گفت: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در حوزه فناوری توانبخشی جزو مراکز علمی با سابقه و پیشرو است و برگزاری این نشست از سوی این دانشگاه به وزارتخانه پیشنهاد شد و البته امیدواریم دانشگاه ها و مراکز علمی دیگر هم اقدام کنند و از این برنامه‌ها بیشتر برگزار شود.


    وی افزود: از نظر فناوری توانبخشی، یک ویلچر ساختیم که  از نظر کیفیت و قیمت نظر مسئولان توانبخشی کشور را جلب کرد، تا سال گذشته کالاها، تجهیزات و خدمات توانبخشی قیمت بالا و کیفیت پایین داشتند، اما  خوشبختانه امسال توانستیم در کشورمان محصولات خوبی داشته باشیم که با اندک قیمت بالاتر، کیفیت مطلوبی داشته باشند.


   دکتر طباطبایی گفت: از نظر فناوری تجهیزات توانبخشی، کشور ما وارد مرحله تولید کالاهای با کیفیت شده و از نظر فناوری این حوزه، جایگاه قابل توجهی داریم و  در رشته های بیوفیدبک، توانبخشی حرکتی و ... می توانیم پاسخگوی نیازهای جامعه هدف باشیم.


    وی همچنین تصریح کرد: در کارگاه " بررسی مشکلات توسعه فناوری در علوم توانبخشی و ارائه راهکارهای اجرایی " ، مسائل و مشکلات، قابلیت ها و پتانسيل هایی که در کشور وجود دارد، مورد بررسی قرار گرفت و به این جمع‌بندی رسیدیم که ابتدا باید در مورد صنعت بیمه کارهای پرفایده و کم هزینه پیشنهاد کنیم تا متولیان صنعت بیمه بتوانند از این اتاق فکر یا  اندیشکده، بهره مند شوند.


   طباطبایی افزود:  یکی از حلقه های مفقوده  توسعه فناوری در کشور، بازار است که بازار فناوری توانبخشی به بیمه گره خورده است و امیدواریم با بررسی مسائل و ارائه راهکارها توسط دست اندرکاران، متخصصان و ذینفعان بتوانیم گره گشای مشکلات فناوری توانبخشی کشور باشیم.


    گفتنی است؛ این کارگاه با حضور رئیس دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، معاونان پژوهشی و آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، مدیران حوزه فناوری این دانشگاه، جمعی از متولیان عرصه فناوری تجهیزات توانبخشی، تولیدکنندگان، استادان و صاحبنظران حوزه توانبخشی، در سالن اجتماعات دکتر شاملو دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد.


    دفتر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، از طریق مرکز رشد فناوری که 12 شرکت دانش بنیان و فناور و حدود 8 هسته فناور را تحت پوشش دارد، وظیفه طراحی و تولید تجهیزات پزشکی، توانبخشی و اندام مصنوعی در کشور را بعهده  دارد.


    این دانشگاه تحت نظارت وزارت بهداشت، با ۲۲ گروه آموزشی و هشت مرکز تحقیقات، ضمن تعلیم و تربیت  نیروی متخصص در سه حوزه سلامت (توانبخشی، سلامت روانی و سلامت اجتماعی)، در طراحی و اجرای پروژه های ملی و منطقه ای نیز مشارکت  دارد.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 22988
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: