• 1394/09/08 - 16:52
  • - تعداد بازدید: 2387
  • - تعداد بازدیدکننده: 76
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

اولین نشست شورای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان دومین رکن دانشگاه تشکیل شد

اولین نشست شورای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان یکی از سه رکن اصلی دانشگاه، با حضور اعضا ، و به ریاست رئیس این دانشگاه در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد.


  اولین نشست شورای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی به عنوان یکی از سه رکن اصلی دانشگاه، با حضور اعضا ، و به ریاست رئیس این دانشگاه  در سالن اجتماعات حوزه ریاست برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این جلسه ، اولین نشست پس از هشت سال وقفه در فعالیت شورا، و دومین نشست از زمان تاسیس این دانشگاه در سال  1371 محسوب می شود که به همت دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " رییس این دانشگاه و با حضور معاون وزیر رفاه و رییس سازمان بهزیستی کشور، برگزار شد.


   شورای دانشگاه ، دومین رکن سیاستگذار بعد از هیات امناء دانشگاه می باشد که به تنظیم سیاستها و برنامه های جاری دانشگاه براساس سیاستهای کلان مصوب در هیات امناء و یا سایر مراجع ذیصلاح می پردازد.


   ترکیب 18 عضو این شورا، براساس مصوبه جلسه 684 شورای عالی انقلاب فرهنگی تاریخ 10 اسفند ماه سال 89، شورای دانشگاهها و موسسات آموزش عالی وابسته به وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری ، وزارت بهداشت ، درمان و آموزش عالی و دانشگاه آزاد اسلامی ، شامل " اعضای هیات رئیسه ، دو نماینده از اعضای هیات علمی و همچنین نمایندگان شوراهای تخصصی دانشگاه " می شود.


   " ارزیابی کلی عملکرد دانشگاه، بررسی و تصویب دوره ها و رشته های آموزشی جدید و برنامه های آنها، پیشنهادی معاونتها و شوراهای تخصصی دانشگاه بمنظور ارائه به مراجع ذیصلاح برای تصویب ، بررسی و تایید برنامه های پذیرش دانشجو توسط دانشگاه مبتنی بر بودجه و امکانات دانشگاه و در راستای اجرای تکالیف مندرج در برنامه های توسعه کشور، مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و سیاستهای وزارتخانه مربوطه بمنظور ارسال به وزارتخانه ، بررسی سالانه امکانات علمی ( نیروی انسانی و تجهیزات ) دانشگاه و تعیین کمبودها و طبقه بندی نیازهای علمی و اقدام برای تامین آنها و همچنین بررسی و تصویب برنامه های پیشنهادی آموزشی و پژوهشی کوتاه مدت " از جمله وظایف مهم شورای دانشگاه محسوب می شود.


   در ابتدای این نشست ، دکتر " حمیدرضا خرم خورشید " رییس دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با تاکید بر اینکه این شورا بعد از هیات امناء ، از مهمترین ارکان دانشگاه است، گفت: تمامی شوراهای تخصصی دانشگاه زیر نظر این شورا  فعالیت دارند و اعضای آن، با شرح وظیفه مشخص در این شورا فعالیت می کنند.


   وی افزود: با توجه به نزدیکی نوع فعالیت گروههای آموزشی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، با سازمان بهزیستی و وظایف این سازمان در کشور، از ریاست محترم این سازمان برای حضور در این نشست دعوت شده است که مطمئنا برکات زیادی برای دانشگاه خواهد داشت.


رییس سازمان بهزیستی، بر ضرورت همکاری دانشگاهها با  دستگاههای اجرایی تاکید کرد


   در ادامه ، دکتر " انوشیروان محسنی بندپی "  معاون وزیر رفاه و رئیس سازمان بهزیستی کشور ، شورای دانشگاه را بعد از هیات امناء ، عالی ترین رکن دانشگاه که وظیفه بررسی مسایل تخصصی مربوط به آموزش و پژوهش را به عهده دارد ، دانست و اظهارداشت: مسایل مهمی همچون بررسی رشته های تحصیلی و چگونگی بهبود کیفیت آموزشی ، که متاسفانه در کشور  دچار عقب ماندگی شده است، از جمله وظایف شورای دانشگاه است .


   وی بر ضرورت همکاری بین دانشگاه ها با بخش اجرایی در کشور  تاکید کرد و افزود: پتانسیل بسیار بالایی به لحاظ علمی و تخصصی در دانشگاهها وجود دارد و در مقابل نیاز بسیار بخش اجرایی به این توان علمی ، ضرورت همکاری این دو بخش را بیش از گذشته ، نشان می دهد .


   رییس سازمان بهزیستی کشور تصریح کرد: بسیاری از نیازهای دستگاههای اجرایی بخصوص سازمان بهزیستی ، از طریق انجام پروژه های مشترک و تفاهم نامه های منعقده با دانشگاهها ، قابل رفع است همچنانکه در کشورهای پیشرفته دنیا، از پتانسیل تخصصی و علمی در دانشگاهها به نفع رفاه جامعه و مردم استفاده می کنند.


   وی، حضور  در  شورای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و همچنین حضور ریاست دانشگاه در شورای راهبردی سازمان بهزیستی را به فال نیک گرفت و افزود: با توجه به وجود این نگاه در سازمان بهزیستی کشور که همکاری دانشگاهها با دستگاههای اجرایی می تواند نتایج قابل استفاده و قابل انتشاری را ببار بیاورد، سه هدف را در قالب کارگروههای مشترک با دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و در انعقاد تفاهم نامه همکاری با این دانشگاه ، مدنظر قرار داده ایم.


   دکتر محسنی بندپی ، " پیشگیری در کلیه مسایل جامعه هدف بهزیستی ، استاندارد کردن خدماتی که ارائه می دهیم و تفاهم با مراکز علمی مانند دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی که این ظرفیت را دارند " را به عنوان سه هدف مورد نظر سازمان بهزیستی در همکاری با دانشگاه علوم بهزیستی ، مطرح کرد.


   این نشست با بررسی دستور جلسه که " ارائه گزارش عملکرد معاونان آموزشی ، تحقیقات ، فرهنگی – دانشجویی ، و ضرورت راه اندازی سه رشته جدید پیشنهاد شده براساس نیاز کشور "، از جمله آنها بود، ادامه یافت که خبر مربوط ، متعاقبا اطلاع رسانی می شود.


   شایان ذکر است ، دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با 21 دپارتمان تخصصی و هشت مرکز تحقیقات ، به تعلیم و تربیت بیش از یک هزار و 800 نیروی متخصص در رشته های خاص حوزه های " رفاه اجتماعی، سلامت اجتماعی (وتعیین کننده های آن)، سلامت روانی و توانبخشی"، مانند کاردرمانی، گفتاردرمانی، ارتوپدی فنی، ارگونومی، فیزیوتراپی، پرستاری ، مددکاری اجتماعی ، مشاوره خانواده، سالمند شناسی، رشد و پرورش کودکان پیش از دبستان و همچنین روانپزشکی و روانشناسی می پردازد ، که در برخی از این رشته ها به عنوان تنها برگزارکننده دوره های تحصیلات تکمیلی و phd ،  و در تعدادی از آنها ، نخستین مجری دوره های تحصیلات تکمیلی در کشور و حتی کشورهای منطقه شناخته شده است.


  این دانشگاه در مجموعه دانشگاههای علوم پزشکی کشور قرار دارد، و با دو بیمارستان و سه مرکز پزشکی – توانبخشی، زیر نظر وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی فعالیت می کند.


تمام //


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور  

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 7680
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: