به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
اولین همایش فرصتها و چالشهای فضای مجازی در دانشگاه علوم بهزیستی برگزار شد
نخستین همایش فرصتها و چالشهای فضای مجازی با رویکرد پیشگیری و ارتقای سلامت به مدت دو روز به همت سازمان بهزیستی کشور و با همکاری دهها سازمان و نهاد دولتی و غیردولتی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.
نخستین همایش فرصتها و چالشهای فضای مجازی با رویکرد پیشگیری و ارتقای سلامت به مدت دو روز به همت سازمان بهزیستی کشور و با همکاری دهها سازمان و نهاد دولتی و غیردولتی در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ،معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در این همایش با بیان اینکه یکی از آثار فضای مجازی کاهش گفتگو در میان افراد خانواده است، گفت: امیدواریم با تعاملات بینبخشی با دیگر نهادها و مجامع علمی شرایطی را فراهم کنیم تا نسبت به کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی اقدام شود.
«انوشیروان محسنیبندپی» افزود: برگزاری این همایش با همکاری نهادها و دانشگاهها نوید همکاری بینبخشی است؛ چراکه اکنون با گسترش ارتباطات خود به خود شاهد اثرات منفی و مثبت در زندگی افراد هستیم. قطع یقین این ابزارها اثرات تحولزایی را به همراه دارد و اگر مراقبت نکرده و نحوه استفاده درست را تمرین تکنیم اثرات مخربی را خواهد داشت.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه گسترش سریع اطلاعات، ارزان بودن اطلاعات و فرا مرزی بودن اطلاعات را طرفی فرصت است، اذعان کرد: اگر نتوانیم نسبت به مهار این معضل اقدام نکنیم به عنوان یک امر تخریبی بدل میشود؛ لذا بهزیستی به عنوان متولیان اصلی پیشگیری از بروز و شیوع آسیبهای اجتماعی و معلولیتها با علم بر کارکرد فضای مجازی در تشدید آسیبهای اجتماعی احساس وظیفه دارد.
وی با بیان اینکه یکی از آثار فضای مجازی کاهش گفتگو در میان افراد خانواده است، افزود: باید با تدوین و تولید محتوای پژوهشی، ایجاد فضای امنیت برای فعالیت در شبکههای اجتماعی به تبادل نظر پرداخته شود و امیدواریم با تعاملات بینبخشی با دیگر نهادها و مجامع علمی شرایطی را فراهم کنیم تا نسبت به کاهش و کنترل آسیبهای اجتماعی اقدام شود.
محسنیبندپی در ادامه به آمار طلاق اشاره کرد و گفت: آمار طلاق در شمال شهر تهران، یک طلاق به ازای هر ۲.۲ ازدواج و در روستاها یک طلاق به ازای هر ۶ ازدواج است.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی کشور در ادامه به اقدامات بهزیستی در خصوص پیشگیری از معلولیتها اشاره کرد و گفت: بهزیستی نسبت به تولد سالانه ۳۰ هزار معلول احساس تکلیف میکند و در 2 استان کرمان و یزد، غربالگریهای ژنتیکی و مشاورههای ازدواج را اجباری کردیم و در ۲۹ استان دیگر در هر یک شهرستان به صورت آزمایشی اجرا میشود.
وی در پایان یادآور شد: تاکنون ۴0 هزار زوج در کشور تحت غربالگری ژنتیکی قرار گرفتند که ۳۰ درصد آنها به مشاوره ژنتیکی و از این ۳۰ درصد، ۲۰ درصد آنان به آزمایش ژنتیکی نیاز داشتند؛ امیدوارم طی 5 سال آینده، آسیبهای اجتماعی کنترل شده و معلولزایی به کمترین میزان خود تقلیل یابد.
«مجید رضازاده» رئیس مرکز توسعه و درمان اعتیاد سازمان بهزیستی کشور نیز در این همایش ، از ارسال ۱۵۷ چکیده مقاله به دبیرخانه این همایش خبر داد و گفت: از این تعداد ۴۰ مقاله پذیرش و رتبهبندی شده است.
انتهای پیام/