• 1395/03/10 - 14:19
  • - تعداد بازدید: 2739
  • - تعداد بازدیدکننده: 75
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:

اولین کارگاه آموزش تخصصی توانمندسازی فرهنگی مدیران فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی کشور برگزار شد

اولین کارگاه آموزش تخصصی توانمندسازی فرهنگی مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور از امروز (دوشنبه) به مدت دو روز در سالن دکتر شاملو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


  اولین کارگاه آموزش تخصصی توانمندسازی فرهنگی مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور  از امروز (دوشنبه) به مدت دو روز در سالن دکتر شاملو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، این کارگاه آموزشی با حضور مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت ، مدیران و کارشناسان فرهنگی تمامی دانشگاههای علوم پزشکی کشور، و معاون فرهنگی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، آغاز به کار کرد.


   دکتر "حسام الدین علامه " مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت ، درمان و آموزش پزشکی در مراسم آغاز به کار این کارگاه آموزشی گفت که انشاالله ، این کارگاه ، شروع خوبی برای سلسله دوره های آموزشی در حوزه فرهنگ باشد و درصددیم تا آموزش مجازی را نیز در این خصوص داشته باشیم .


   وی در تعریف فرهنگ ، اظهارداشت: فرهنگ ، موضوعی است که در بستر تاریخی، با ارزشها و سنتهای بومی و با توجه به مقتضیات زمان و مکان تاثیر  می پذیرد.


   دکتر علامه افزود: در حوزه فرهنگی ، باید آسیب شناسی داشته و ارزشها و نگرشهای جامعه را بررسی کنیم ، ضمن آنکه خوبی های واقعی و پاکی ها مورد شناسایی قرار بگیرد و مشکلات را با توجه به میزان آسیب پذیری آنها ، اولویت بندی کرده و راه حل و یا مداخله لازم جهت حل آنها برنامه ریزی شود.


   وی با تاکید بر اینکه مداخلات ، باید موثر باشد، گفت: امر کیفی را به امر کمی تبدیل کنید و قطعا در پی آن ، امر کیفی را باید با معیارهای مالی نیز بسنجید تا ببینید با چه هزینه ای ، می خواهید به چه نتیجه ای برسید.


    وی افزود: برای اینکار ، باید با پرسشنامه آشنا شده ، روش صحیح ارزیابی را یاد بگیریم و وزن دهی به معضلات را بلد باشیم و قطعا برای مداخله در این خصوص، پایش ، ارزشیابی و برنامه ، نیاز داریم.


   مدیرکل فرهنگی وزارت بهداشت با اشاره به اینکه منابع ما محدود است ،ادامه داد: ما در وزارت بهداشت ، با توجه به همین محدودیت و اولویتهایی که برای بخش فرهنگی وجود دارد ، فعالیت خود را آغاز کردیم.


   دکتر علامه با طرح این سئوال که آیا تاکنون ، کسی برای قشر خاکستری ، هدف گذاری کرده است ؟ ، به اهمیت اولویت گذاری در این زمینه اشاره کرد.


   وی گفت : قشر خاکستری ، طیف وسیعی از دانشجویان هستند که ما بین قشر مذهبی و نیروهای قلیل عنادورز به دین قرار گرفته اند و در فرهنگ دینی ، در بحث ایمان هم ، این طیف را می بینیم .


   وی افزود: در دایره ایمان ، مرتبه ایمان دارای ویژگی هایی است که اختیاری بودن ایمان برای رشد و کمال ، اکتسابی بودن ایمان و وجود قدرت یادگیری در بحث ایمان ، تدریجی بودن ایمان و مرتبه ای بودن ایمان که اسلام ، ده پله را برای آن قائل شده است ، از جمله ویژگی های آن می باشد.


   وی ، با اشاره به اینکه 50 تا 90 درصد دانشگاهیان را قشر خاکستری تشکیل می دهند، اظهارداشت: قطعا باید در فعالیت های مذهبی ، تبعیض مثبت داشته باشیم اما باید در مسایل فرهنگی ، در نقطه اعتدال بایستیم و مداخلات موثر داشته باشیم.


   وی خطاب به مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور تاکید کرد : باید در میان دانشجویان بروید ، و برای دل پاک و پر از شبهه آنان ، برنامه داشته باشید.


   دکتر علامه افزود: این کارگاه آموزشی برای آشنا شدن شما مسئولان فرهنگی با مسایل فرهنگی از زوایای مختلف است ، تا برای دغدغه های فکری دانشجویان ، برنامه داشته باشید.


   وی با توجه به فرارسیدن ایام سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) ، به روح پرفتوح ایشان که احیاءگر  دین بودند ، درود فرستاد و یاد و خاطره ایشان را گرامی داشت.


*****


   معاون فرهنگی – دانشجویی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی نیز در ابتدای این نشست ، ضمن خیرمقدم به تمامی شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی ، گفت: از زمانی که دکتر علامه و همکارانشان ، مسئولیت بخش فرهنگی وزارت بهداشت را به عهده گرفتند، مدیریت ستادی بر فعالیت های فرهنگی پررنگ تر شد و پایش و نظارت این مدیریت موجب تقویت آن در دانشگاههای تحت پوشش وزارت بهداشت نیز شده است.


    دکتر " مسعود فلاحی خشکناب " افزود: مشکلات فرهنگی بسیار پیچیده است اما شاه کلید آن ، ازدواج است . که برای تقویت آن در میان دانشجویان ، تامین شغل و مسکن لازم است .


   وی ادامه داد: خوشبختانه ، دانشجویان بخش بهداشت و درمان شغل دارند و فقط باید کمی امنیت دار بشود و تامین مسکن نیز بنظر می آید که کار سختی نباشد ، از مجتمع هایی که از طریق انبوه سازان در اطراف شهرها در حال احداث است ، می توان بخشی را برای دانشجویان متاهل در نظر گرفت ، تا با تشویق و ترویج ازدواج های دانشجویی ، بتوان آنان را از مشکلات و آسیب های مختلف دور نگه داشت.


   اولین کارگاه آموزش تخصصی توانمندسازی فرهنگی مدیران و کارشناسان فرهنگی دانشگاههای علوم پزشکی سراسر کشور طی دو روز با طرح مباحث فرهنگی توسط اساتید و صاحبنظران بنام فرهنگی کشور، در جهت ارتقای آگاهی شرکت کنندگان و دستیابی به راهکارهایی برای مشکلات و معضلات فرهنگی فعالیت می کند.


   " آشنایی با مسایل فرهنگی جهان معاصر، راهبردهای فعالیت های فرهنگی در دانشگاهها، هویت فرهنگی ، سبک زندگی دانشجویان ایران ، منظومه های فرهنگی – اخلاقی در حوزه سلامت و شبهه شناسی دینی " از جمله مباحث برنامه ریزی شده جهت دو روز کار این کارگاه است .


   تدریس این مباحث آموزشی توسط  اساتید و اعضای هیات علمی " دکتر اسماعیل کاووسی ، دکتر ابراهیم حاجیانی ، دکتر عماد افروغ ، محمد آقاسی ، دکتر عبدالمهدی مستکین ، دکتر فرهادی و حجت الاسلام والمسلمین روح الله شاطری " انجام می شود.






انتهای پیام /


تهیه  و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 8572

تصاویر

کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: