• 1397/11/18 - 23:45
  • - تعداد بازدید: 7124
  • - تعداد بازدیدکننده: 85
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
برای اولین بار در کشور، توسط عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی؛

اپلیکیشن "دانش افزایی آمادگی و مقابله در برابر حوادث و بلایا "، طراحی و تولید شد

اپلیکیشن "دانش افزایی آمادگی و مقابله در برابر حوادث و بلایا " برای اولین بار در کشور، توسط دکتر " سید حبیب اله کواری " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و تیم تحت سرپرستی وی، طراحی و تولید شد.



   اپلیکیشن "دانش افزایی آمادگی و مقابله در برابر حوادث و بلایا " برای اولین بار در کشور، توسط دکتر " سید حبیب اله کواری " عضو هیات علمی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و تیم تحت سرپرستی وی، طراحی و تولید شد.


    دکتر کواری در باره این فعالیت به خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی گفت که با توجه به موقعیت ایران بر روی یکی از دو کمربند زلزله خیز جهان و وجود گسل های فراوان، وقوع بلایای طبیعی از جمله زلزله در فلات ایران امری طبیعی است و ایران را جزو 10 کشور بلاخیز و شش کشور زلزله‌خیز دنیا قرار داده است و این درحالی است که با توجه به تحریم های  ایران از سوی کشورهای غربی به ویژه امریکا، امکان دانلود و نصب اپ های بحران، از جمله  اپ آژانس FEMA  و  Cross Hazard App  که برای همه رایگان و به سادگی قابل دسترس است، برای ایرانیان وجود ندارد. و در نهایت، در قالب یک اپ و به زبان فارسی نیست.


   این عضو هیات علمی گروه مدیریت توانبخشی دانشگاه علوم بهزیستی افزود: این اپلیکیشن، در قالب طرح تحقیقاتی مصوب، با حمایت های مالی و تائید معاونت تحقیقات و فناوری این دانشگاه، طراحی و تولید شد.


    وی اظهارداشت: با این نرم افزار،  امكان ارائه محتواهای آموزشی کاربردی در حوزه زلزله و سیل و مباحث مرتبط ، امکان جستجو در بین محتوای آموزشی، امکان مدیریت اطلاعات تیم پشتیبانی، امکان به روز رسانی خودکار سامانه ، وجود دارد.


    دکتر کواری افزود: همچنین، این اپلیکیشن " شخصی سازی نمای ظاهری سامانه از جمع اندازه نوشته ها و رنگ های مورد استفاده، مدیریت یادآورها، اتصال به وب سایت های خبری داخلی و خارجی، اتصال به سیستم های هواشناسی و راه ها و مدیریت داده های دریافتی و مدیریت نیازمندی های غیر کارکردی " را امکانپذیر کرده است.


    وی در تشریح دیگر امکانات این نرم افزار اظهار داشت: مطالب آموزش های کمک های اولیه شامل سر فصل های " اصول کمک های اولیه،  ارزیابی مصدوم  ،CPR ، خفگی و خونریزی، سوختگی، شکستگی، پانسمان، و آموزش های آمادگی قبل از زلزله نیز شامل سر فصل های آموزشی " آمادگی در برابر زلزله و   مقاوم سازی " از طریق این نرم افزار قابل استفاده است.


   وی افزود: این اپلیکیشن، علاوه بر امکانات ذکر شده، دسترسی به سایت های خبری جهت دریافت آخرین اخبار امدادرسانی و همچنین، سایت های امدادی مانند سایت سازمان مدیریت بحران، اورژانس کشور، آتش نشانی، امداد و نجات جمعیت هلال احمر، مرکز زلزله نگاری کشور، هواشناسی و ... را امکانپذیر کرده است.


    بگفته وی، مهندسان و کارشناسان حوزه  IT دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، صحت و درستی عملکرد این نرم افزار را از نظر فنی، و محتوای علمی و آموزشی آن نیز از سوی متخصصان گروه آموزشی و مرکز تحقیقات  سلامت در حوادث بلایا آن دانشگاه ،مورد داوری و تائید قرار گرفته است.  


     گفتنی است؛  این نرم افزار، بزودی  از سوی دکتر کواری، بطور رایگان در کافه بازار (فروشگاه نرم‌افزار اندروید) گذاشته می شود تا مردم در اقصی نقاط کشور بتوانند براحتی و بدون پرداخت کمترین هزینه ای، این اپلیکیشن را بر روی گوشی های تلفن همراه خود نصب کنند  و از مزایای بی شمار آن در زمان حوادث و بلایا بهره مند شوند.


 



انتهای پیام/


 

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 13773
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: