• 1395/11/17 - 15:28
  • - تعداد بازدید: 3247
  • - تعداد بازدیدکننده: 54
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛

برگزاری کارگاه "مشورتی برای طراحی بسته مداخله ای رشد ، تکامل و تغذیه کودکان کشور" در دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی

کارگاه مشورتی برای طراحی بسته مداخله ای رشد ، تکامل و تغذیه کودکان کشور طی دو روز گذشته (شنبه و یکشنبه - 16 و 17 بهمن ماه) ، به همت مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار گردید.



   کارگاه مشورتی برای طراحی بسته مداخله ای رشد ، تکامل و تغذیه کودکان کشور طی دو روز گذشته (شنبه و یکشنبه - 16 و 17 بهمن ماه) ، به همت مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور حدود 30 تن از متخصصان صاحبنظر در امور کودکان و مسئولان بخش های مربوط به کودکان سازمانها و نهادهای دولتی و غیردولتی در سالن دکتر شاملو دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی برگزار شد.


    به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی ، این کارگاه مشورتی در پی اجرای پروژه مشترک مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی با انستیتوی "سلامت جهانی" دانشگاه UCL انگلستان ، با شرکت مسئولان و نمایندگان وزارتخانه های بهداشت و آموزش و پرورش ، سازمان بهزیستی کشور، انجمن علمی غذا و تغذیه حامی سلامت ایران ، دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت (WHO) و چند تن از متخصصان و اساتید دانشگاه UCL برگزار شد.


    به گفته دکتر " روشنک وامقی " رییس مرکز تحقیقات توانبخشی اعصاب اطفال و مجری پروژه مشترک با دانشگاه UCL انگلستان، پروژه تحقیقاتی با هدف طراحی بسته مداخله ای رشد و تکامل و تغذیه کودکان خردسال در مناطق محروم کشور، تا کنون به بررسی چالشهای مرتبط با رشد و تکامل و تغذیه کودکان در شهرستان مهریز یزد (به عنوان نمونه ای از مناطق محروم کشور) از دیدگاه والدین، کارشناسان بهداشتی و مسوولان آن شهرستان، طی یک مطالعه کیفی پرداخته است.


    وی افزود: قرار است که با دریافت نظرها و پیشنهادهای صاحبنظران و مسئولان شرکت کننده در این کارگاه از یک سو، و یافته های میدانی در مهریز یزد و احتمالا یک شهرستان دیگر از سوی دیگر، نهایتا بسته ای مداخله ای ویژه والدین برای بهبود رشد ، تکامل و تغذیه کودکان (از دوره بارداری مادر و دوره جنینی کودک تا سنین 5 سالگی کودک )، به ویژه برای مناطق محروم کشور، طراحی شود؛ و با توجه به مشارکت وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و آموزش و پرورش و سازمان بهزیستی کشور، امیدواریم این بسته نهایتا برای حفظ و ارتقای سلامتی کودکان در سراسر کشور اجرا شود.


    دکتر وامقی همچنین در بخش دیگری از این کارگاه ، چگونگی دستیابی به یافته های تحقیق میدانی انجام شده ، آنالیز و نتیجه گیری از یافته ها را تشریح کرد.


     لازم به ذکر است ، دکتر " حامد برکاتی " رئیس اداره سلامت کودکان وزارت بهداشت ، دکتر " زهرا عبداللهی " مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت ، دکتر "مسعود فرید" معاون اجتماعی سازمان بهزیستی کشور، و دکتر تقی زاده کارشناس دفتر نمایندگی سازمان جهانی بهداشت (WHO) در ایران، از جمله شرکت کنندگان در این کارگاه مشورتی بودند .


     دکتر برکاتی و دکتر عبداللهی در روز اول این کارگاه ، سخنرانی کرده و آخرین اطلاعات مربوط به وضعیت سلامتی کودکان ایران  را ارائه دادند که خبرهای مربوط به این سخنرانی ها متعاقبا اطلاع رسانی می شود.





انتهای پیام /


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 9806
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: