به گزارش پایگاه خبری - اطلاع رسانی روابط عمومی:
برگزاری کارگاه آموزشی اسرار آفرینش معنوی با محوریت "عفاف و حجاب " در مرکز روانپزشکی رازی
کارگاه آموزشی اسرار آفرینش معنوی با محوریت " عفاف و حجاب " به مناسبت هفته عفاف و حجاب ، به همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور کارکنان مرکز آموزشی - درمانی روانپزشکی رازی، در سالن شهید صابری این مرکز برگزار شد.
کارگاه آموزشی اسرار آفرینش معنوی با محوریت " عفاف و حجاب " به مناسبت هفته عفاف و حجاب ، به همت بسیج جامعه پزشکی دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و با حضور کارکنان مرکز آموزشی - درمانی روانپزشکی رازی، در سالن شهید صابری این مرکز برگزار شد.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی بنقل از مرکز بسیج جامعه پزشکی دانشگاه، دکتر " لیلا وطنخواه " متخصص حوزه مطالعات و تحقیقات زنان و مدرس این کارگاه آموزشی ، از آداب بندگی کردن گفت و اینکه چگونه شد که شیعه و مومن به ولایت اهل بیت شدیم و رمز موفقیت و ماندگاری دراین راه چیست.
وی همچنین به این نکته اشاره کرد که موفقیت ادامه زندگی و حرکت طبق نسخه حکیمانه خداوند است که درشریعتش آمده و رستگاری را فقط به مومنینش و پیروان راهش وعده میدهد و دنیا بعنوان محل آزمایش بندگان که در آن سنجیده میشود تا پس از ادعای امنت (که گفتیم خدایاایمان آوردیم ) بمدت نیم ساعت یا بعدازظهری در دنیا هستیم (به تفسیرسوره واقعه ایت الله دستغیب) ، تا با عمل صالح به اثبات این مدعا بپردازیم و صرف شعار مسلمانی و ایمان نباشد.
دکتر وطنخواه افزود: باید در این مسیر ، آداب شیعه بودن را بلد بوده و به آن عمل نماییم تا به وعده ای که خداوند داده ، اگر شما بندگان من که با دو ویژگی (خلیفه اللهی واشرف مخلوقات بودن ) ازبقیه مخلوقاتم متمایزهستید و اگرخودرا مجهزکنیدبه ایمان به ولایت اهل بیت که همان ولایت خداست وبه پایبندی به شریعت ورعایت احکام ان ;رستگاری دنیاواخرت ازان شماخواهدبودبه فرموده علماواجبات ومحرمات رارعایت کنیم وبه ارکان دین وملزومات ان بپردازیم تاحدودی قدردان افرینش معنوی خداوندبوده باشیم.
وی همچنین اظهارداشت: اگر ارکان دین:* نماز و روزه و حج و زکات ولایت *هستند ما باید طبق آداب وارده ( براساس احکام و روایات و آیات ) به رعایت آن پرداخته تا مفهوم بندگی مشمول ما شود و همچنین مشمول سرنوشت نیکی که خداوند برایمان رقم زده است چرا که خداوند جزخیر برای ما نخواسته است و این خود ما هستیم که با بندگی نکردن از مسیرسرنوشت خیرخود, عقب می افتیم یعنی باانتخاب بین یکی از قدرهایی که برای من هست ، سرنوشت حتم خودرا رقم می زنم و...لذا یکی ازوجوبات اجرای دینداری امربه معروف ونهی از منکر است و دیگر، حجاب و داشتن پوشش است و... .
و اما پوشش اسلامی
بگفته دکتر وطنخواه ، نتیجه می گیریم که هرچه حجاب و پوشش ظاهری بیشتر و بهتر باشد، این نوع حجاب در تقویت و پرورش روحیهی باطنی و درونی عفت، تأثیر بیشتری دارد؛ و بالعکس هر چه عفت درونی و باطنی بیشتر باشد ، باعث حجاب و پوشش ظاهری بیشتر و بهتر در مواجهه با نامحرم میشود.
آثار و اهميت حجاب
مدرس این کارگاه آموزشی در خصوص موفقيتهاي معنوي نیز گفت: حجاب، بالهاي فرشته هاي زمين است ، زن پوشيده از بين خود و خداي خود ، خداوند را برگزيده است و از بين احکام دين و خواسته هاي نفس به احکام دين روی آورده است.
وی افزود: ضمن آنکه پوشش برای زن مصونيت و آرامش می آورد. زني که ديده نشود مورد طمع قرار نمي گيرد ، امنيت و آرامش خاطر از آثار بارز حجاب اسلامي است. انسان در پناه محافظ، احساس آرامش بيشتري دارد. پوشش ديني نيز نگهبان زن از نگاههاي آلوده و آسيبهاي احتمالي است که به زن مصونيت و آرامش مي بخشد و هر چه اين پوشش کاملتر می شود، درصد امنيت و حفاظت آن بالاتر مي رود.
دکتر وطنخواه ، " کاهش مفاسد" را نیز از نتایج حجاب دانست و اظهارداشت : پوشيدگي زنان و رفتار متين جوانان در اجتماع ، همواره سدي محکم در برابر وسوسه هاي شيطاني بوده است. مقايسه آمار جنايات جنسي در جامعه نشان مي دهد ، زناني که داراي پوشيدگي و محجب هستند ، نقش مهمي در کاهش مفاسد اجتماعي دارند، زيرا بسياري از جنايات جنسي، با عفت و پاکدامني جوانان و حجاب زنان از بين مي رود. وقتي که عفت در نگاه و رفتار و کردار وجود داشته باشد، تحريکات جنسي ، هيجانات و عشقهاي کاذب که بسياري از جوانان را گرفتار کرده است نيز از ميان مي رود و سلامت اخلاقي نيز بر جامعه حاکم مي شود.
وی افزود: حجاب ، باعث حفظ بنيان خانواده بوده و نبودش باعث فحشا و تزلزل خانواده است. زنان با حجاب خود هم در تحکيم خانواده شخصي خود نقش دارند و هم در تحکيم خانواده ديگران. اما نقش آن ها در تحکيم خانواده خود، به اين لحاظ است که اعتماد شوهر را به پاکي خود جلب مي کنند. اما نقش آنها در تحکيم خانواده ديگران، مردان ديگر از تمتعات خارج از خانواده محروم مي باشند لذا به همسران خود بيشتر توجه مي کنند.
این متخصص حوزه زنان بعنوان کلام آخر ، ادامه داد: مظهر ولایت پذیربودن این است که شیعه وپیرو امام عصر خود یعنی اقا صاحب الزمان (عج) باشیم و ایشان از ما رضایت داشته باشند و روزانه با خود به محاسبه بپردازیم و ببینیم چنددرصد از ما ساعتها و سالها ظهورحضرت ولی عصر (عج) رابا انجام گناهان وعدم رعایت واجبات ومحرمات و ترک بندگی به تاخیر انداخته ایم ، امید است خداوند عاقبت ما را ختم بخیر بفرماید تا شیعه و دیندار بمانیم و همچنین شیعه از دنیا برویم.
انتهای پیام /
تهیه خبر و عکس : محمدپناه ، تهرانی زاده