• 1401/10/27 - 14:12
  • - تعداد بازدید: 1292
  • - تعداد بازدیدکننده: 202
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه
در نشست هم اندیشی وزیر بهداشت با بانوان، که با حضور استادان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی برگزار شد:

بر نقش موثر خدمات توانبخشی در پیشگیری، و اهمیت سلامت روانی و اجتماعی جامعه تاکید شد

مشاور رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، از برگزاری نشست هم اندیشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با جمعی از بانوان، به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و مادر، و با حضور دو تن از بانوان عضو هیات علمی این دانشگاه، خبر داد.

   مشاور رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، از برگزاری نشست هم اندیشی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با جمعی از بانوان، به مناسبت سالروز ولادت حضرت زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و مادر، و با حضور دو تن از بانوان عضو هیات علمی این دانشگاه، خبر داد.


    فرشته مخبر دزفولی که به عنوان مشاور رئیس دانشگاه در امور بانوان، در این نشست شرکت داشت، به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: نشست هم اندیشی وزیر بهداشت با حضور جمعی از بانوان استاد، پژوهشگر و مدیران زن نخبه دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور و سازمان‌های زیرمجموعه وزارت بهداشت برگزار شد که از دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، دکتر منصوره کریم زاده مدیر گروه آموزشی علوم تربیتی و دکتر زهرا مصلی نژاد عضو هیات علمی گروه آموزشی فیزیوتراپی نیز در این نشست شرکت کردند.


    وی افزود: شرکت کنندگان در این هم اندیشی، به بیان دغدغه‌ها و مسائل حوزه فعالیت خود پرداختند، که موضوع‌هایی همچون « جوانی جمعیت، تغییر نگاه به توانبخشی و اهمیت سلامت اجتماعی، توجه به حوزه‌های علوم انسانی و حوزه سلامت اجتماعی، مهاجرت نخبگان، به کارگیری نخبگان به عنوان اعضای هیات علمی، توجه به سهمیه فرزندان اعضای هیات علمی و ... » از جمله مباحث مطرح شده در این نشست بود.


******



  دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برنامه های راهبردی جامعی برای توانبخشی جسمی، روانی، اجتماعی و عاطفي خانواده ها دارد


    دکتر منصوره کریم زاده مدیر گروه آموزشی علوم تربیتی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی در این باره به خبرنگار وبدای دانشگاه گفت: با توجه به اینکه فرمایشات مقام معظم رهبری و سیاست نظام مقدس جمهوری اسلامی بر اصل خانواده و نیازهای آن تاکید دارد، استادان و متخصصان دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، برنامه های راهبردی جامعی برای توانبخشی جسمی، روانی، اجتماعی و عاطفي خانواده ها دارند و گرفتن همفکری، مشاوره و تخصیص بودجه برای اجرایی شدن این اهداف، می تواند به خانواده ها کمک کند و دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز  دوشادوش وزارت بهداشت، در ارتقای سلامت جامعه، مثمر ثمر باشد .


    وی افزود: رسالت این دانشگاه، گسترش خدمات توانبخشی و سلامت اجتماعی است و باید نقش علوم انسانی را جدی تلقی کنیم، زیرا با تاکید بر نقش علوم انسانی می توان به اهمیت نقش خانواده و تاثیر آموزش در دوران قبل از ورود به دانشگاه تاکید نمود و در این راستا باید دو وزارت علوم و بهداشت دوشادوش هم، نقش علوم انسانی را جدی بگیرند و نباید شاهد تفکیکی در این امر مهم در وزارتخانه های مذکور باشیم.


   مدیر گروه آموزشی علوم تربیتی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی تاکید کرد که تحول مناسب و جامع، در راستای پرداختن به حوزه سلامت در ابعاد اجتماعی، روانی و توانبخشی است .


    دکتر کریم زاده، بار دیگر خواستار توجه به حوزه‌ علوم انسانی و حمایت از استادان این حوزه و حوزه های سلامت اجتماعی، روانی و عاطفی و رفع تبعیض در نگاه حمایتی وزارت بهداشت شد .


******



تغییر نگاه به حوزه توانبخشی و نقش موثر آن در پیشگیری، بویژه پیشگیری از ناتوانی های دوره سالمندی، ضروری است


    دکتر زهرا مصلی نژاد عضو هیات علمی گروه آموزشی فیزیوتراپی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی نیز در این نشست خواستار لزوم تغییر نگاه به حوزه توانبخشی و نقش موثر آن در پیشگیری و نه فقط درمان و همچنین اهمیت خدمات این حوزه، پس از بروز ناتوانی ها به ویژه پیشگیری از ناتوانی های دوره سالمندی و همچنین، کمک به درمان ناباروری ها شد .


    وی گفت: دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، خواستار حمایت وزارت بهداشت، در خصوص برگزاری دوره های تخصصی مهارتی توانبخشی بویژه برگزاری دوره های دکترای حرفه‌ای مطابق با پروتکل های استاندارد رشته های توانبخشی، جلوگیری از هدررفت هزينه هاي تحصیل در خارج از کشور و ارزآوری برای کشور، و توجه ویژه به ضرایب خدمات توانبخشی است .


    دکتر مصلی نژاد، توجه ویژه به تسهیلات دانشجویی به ویژه دانشجویان متاهل، افزایش حقوق دستیاران و دانشجویان دکتری  را نیز زمینه ساز انگیزه این گروه ها و رفع برخی موانع پیش روی آنان دانست .


    گفتنی است، « لزوم توجه به بانوان در حیطه های تخصصی دانشگاه ها و مراکز مرتبط با وزارت بهداشت، تخصیص گرنت به پژوهش های کاربردی، توجه به بیماران و رعایت حقوق ایشان، رعایت حریم خصوصی ایشان و طرح انطباق، ساماندهی روش های جراحی به ویژه جراحی های غیرضرور زیبایی » از دیگر مطالبات حاضران از وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بود .


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: گلرخ – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25177
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: