• 1401/11/17 - 17:08
  • - تعداد بازدید: 906
  • - تعداد بازدیدکننده: 212
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

بیماران روانپزشکی رازی (امین آباد)، پس از ترخیص نیز مورد حمایت واحد مددکاری اجتماعی مرکز هستند

مسئول واحد مددکاری اجتماعی مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) به مناسبت سالروز ملی مددکاری اجتماعی اعلام کرد: طرح " پیگیری پس از ترخیص " از شهریور ماه امسال، بمنظور به تعویق انداختن عود بیماری و کمک به او و خانواده، توسط واحد مددکاری اجتماعی مرکز روانپزشکی رازی، با الگو برداری از طرحهای در حال اجرا در دنیا، اجرا می شود.


   مسئول واحد مددکاری اجتماعی مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی (امین آباد) به مناسبت سالروز ملی مددکاری اجتماعی اعلام کرد: طرح " پیگیری پس از ترخیص " از شهریور ماه امسال، بمنظور به تعویق انداختن عود بیماری و کمک به او و خانواده، توسط واحد مددکاری اجتماعی مرکز روانپزشکی رازی، با الگو برداری از طرحهای در حال اجرا در دنیا، اجرا می شود.



    رقیه برخورداری ضمن عرض تبریک به مناسبت سالروز ولادت حضرت علی (ع) و روز مددکاری اجتماعی، در گفت وگو با روابط عمومی مرکز رازی افزود: واحد مددکاری اجتماعی مرکز روانپزشکی رازی، سابق بر این به دلیل عدم شناخت مسئولین وقت از پتانسیل و توانمندی تخصصی کارشناسان این واحد، به امور غیرتخصصی مددکاری اشتغال داشت، اما طی دو سال اخیر، پتانسیل و توانمندی کارشناسان شناسایی شده و وظیفه شان با توجه به توانمندی هایشان به آنان محول می شود، بطوری که این واحد تخصصی هم اکنون در انجام اموری همچون بیمه، پیگیری امور قضایی، پذیرش و پس از ترخیص نیز در کنار بیمار و خانواده او فعالیت می کند.


     وی همچنین، از تعریف کارشناسی به عنوان "معین "، گفت: در صورت عدم حضور و یا مرخصی مددکار بخش، کارشناس معین مکلف به رسیدگی به امور بیماران آن بخش است، بدین ترتیب ممکن است در یک روز، چهار الی پنج بخش را پوشش دهد و دیگر مانند گذشته، عدم حضور مددکار بخش، باعث به تعویق افتادن امور بیماران نخواهد شد.


تدوین "  پروتکل تخصصی مددکاری اجتماعی در روانپزشکی " برای اولین بار در کشور


   مسئول واحد مددکاری اجتماعی مرکز روانپزشکی رازی همچنین از تدوین " پروتکل تخصصی مددکاری اجتماعی در روانپزشکی " با کمک کارشناسان مددکاری این مرکز خبر داد و افزود: این پروتکل که برای اولین بار در کشور تدوین شده است، از طریق دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی جهت انجام مراحل اجرائی، به وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی ارسال شده است.


   برخورداری در پاسخ به این سئوال که چه برنامه ای جهت ارتقای واحد مددکاری اجتماعی دارید؟ اظهار داشت: امیدوارم امکان آموزش سوپروایزر تخصصی مددکاری اجتماعی و فعالیت همکاران در این جایگاه فراهم شود، چرا که با توجه به تخصصی شدن امور مددکاری اجتماعی، جای خالی این کارشناس بسیار احساس می شود.


     وی همچنین افزود: با پیگیری و تدوین طرح " مددکاری جامعه ای "، در تلاشیم تا در زمینه مشارکتهای اجتماعی و جذب خیرین بتوانیم نقش فعال و موثری داشته باشیم و مطمئنا با ورود تخصصی مدکاران اجتماعی به این حیطه با توجه به نیاز مجموعه روانپزشکی رازی، می توانیم در جهت حمایت و توانمندسازی مددجویان و خانواده های آنان قدم موثری برداریم.


    وی در پایان این گفت وگو، از مسئولان مرکز روانپزشکی رازی بخصوص رئیس و مدیر این مرکز، به جهت حمایت از برنامه های ارائه شده و فراهم نمودن زمینه فعالیت مددکاران اجتماعی در حیطه های تخصصی و حرفه ای خود، تشکر کرد.


    گفتنی است؛ مرکز آموزشی – درمانی روانپزشکی رازی که در منطقه امین آباد شهر ری واقع شده، بزرگترین و قدیمی ترین مرکز روانپزشکی منطقه خاورمیانه است که تحت پوشش دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی و با بهره گیری از توان تخصصی متخصصان و اساتید دانشگاه و کادری مجرب، انواع اختلالات اعصاب و روان را بصورت سرپایی (کلینیک ها) و بستری در بخش های مختلف، درمان می کند.


انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: زند – نعیمی پور


  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 25386
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: