• 1400/03/11 - 14:29
  • - تعداد بازدید: 1640
  • - تعداد بازدیدکننده: 98
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی؛

تبادل نظر مدیران گروه های آموزشی در خصوص "چگونگی اجرای دستورالعمل امتحانات "

مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی نشستی با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، مدیران آموزش و گروه های آموزشی، بندهای دستورالعمل امتحانات ابلاغی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، و چگونگی اجرای آن را به تبادل نظر گذاشتند.

00:00
00:00
دانلود

    مدیران گروه های آموزشی دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی طی نشستی با حضور رئیس دانشگاه، معاون آموزشی، مدیران آموزش و گروه های آموزشی، بندهای دستورالعمل امتحانات ابلاغی وزارت بهداشت، درمان وآموزش پزشکی، و چگونگی اجرای آن را به تبادل نظر گذاشتند.


   به گزارش خبرنگار وبدای دانشگاه، دکتر سهیلا شهشهانی پور مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه در این نشست که مهندس سمیه ناظری مدیر اداره فناوری اطلاعات دانشگاه (IT) و دکتر ناظری رئیس مرکز تحقیقات سایکوز نیز حضور داشتند، بندهای دستورالعمل ابلاغ شده وزارت بهداشت در خصوص چگونگی برگزاری امتحانات آخر ترم  دانشگاه ها را قرائت کرد و توضیح داد.


   مدیر آموزش و تحصیلات تکمیلی دانشگاه با تاکید بر اجرای کامل و دقیق دستورالعمل امتحانات، گفت که یک نسخه از این دستورالعمل برای گروه های آموزشی ارسال شده و براساس تاکید معاون آموزشی وزارت بهداشت، گروه های آموزشی نباید از چارچوب این دستورالعمل خارج بشوند و برای تصمیم گیری درباره موارد خاص، حتما این موارد خاص با دفتر مدیریت آموزش دانشگاه در میان گذاشته شده و با مجوز این دفتر، تصمیم نهایی گرفته و اجرا شود.


   بگفته وی، برخی از موارد تاکید شده در این دستورالعمل که از طریق شورای صنفی دانشجویان نیز اطلاع رسانی خواهد شد، عبارتند از اینکه " دانشجویان و هیات علمی بلحاظ فنی و با تکمیل ذخیره شارژ دستگاه های کامپیوتر و یا گوشی پیش از هر امتحان جهت پیشگیری از قطعی احتمالی برق آمادگی داشته باشند، امتحان بیش از یک ساعت طول نکشد، ابتدای هر امتحان شماره تلفن کارشناسان ارائه شود، زمان شناور برای ورود به امتحان 6 دقیقه ، و زمان برای پاسخ به هر سئوال حداکثر 100 ثانیه در نظر گرفته شود، زمان جهت عقب گرد به سئوال ها حداکثر برای 10 درصد از سئوالات تعیین شود، درصورت غیبت دانشجویی به هر دلیل، و درخواست برای برگزاری مجدد امتحان برای این دانشجو، باید این درخواست در شورای آموزش دانشگاه مطرح و در صورت موافقت شورا، امتحان بصورت حضوری گرفته شود ".


*****


   دکتر محمدرضا خدایی معاون آموزشی دانشگاه نیز در خصوص چگونگی برگزاری امتحانات تاکید کرد: اعضای هیات علمی از اعمال نظرهای مختلف در خصوص برگزاری امتحانات اجتناب کنند و کاملا براساس دستورالعمل ابلاغی وزارت بهداشت عمل شود و در صورت وجود موارد خاص، تصمیم گیری شخصی از سوی اعضای هیات علمی صورت نگیرد، بلکه با انتقال موارد به مدیریت آموزش و طرح آن در شورای آموزش، تصمیم نهایی شورا اجرا خواهد شد.


   معاون آموزشی دانشگاه همچنین درباره واکسیناسیون دانشجویانی که در شهرستانها مستقر هستند نیز گفت: لیست این دانشجویان طی یکی دو روز آینده به وزارت بهداشت جهت اعلام به دانشگاه های علوم پزشکی در شهرستان ها ارسال می شود تا دانشگاه های سراسر کشور سهمیه واکسن دانشجویان دانشگاه ما در شهرستان محل سکونتشان را در نظر گرفته و در همان شهرستان نسبت به واکسینه کردن دانشجوی ما اقدام کنند.


*****


   دکتر واحدی مدیر واحد EDC دانشگاه نیز ضمن تشکر از شش گروه آموزشی که در نگارش شش قطب علمی گروه خود مشارکت داشتند، گفت: وظیفه همه گروه هاست که فرایند اعتباربخشی را طی کنند و حداکثر تا آخر خردادماه جاری مهلت دارند تا در این خصوص اقدام کنند.


*****


   در ادامه، برخی از اعضای هیات علمی نقطه نظرهای خود را در خصوص برگزاری امتحانات، کارورزی ها و بازگشایی کامل خوابگاه ها بیان داشتند.


   مهندس سمیه ناظری مدیر اداره آمار و فناوری اطلاعات (IT) نیز رعایت چند نکته فنی در برگزاری امتحانات را توصیه کرد و گفت: حتما 48 ساعت قبل از امتحان، سئوال ها بارگذاری شود و براساس دستورالعمل ابلاغی، اگر دانشجویی از آزمون باز بماند، باید برای دلایل خود، مستندات ارائه بدهد.


   وی افزود: در طول برگزاری امتحانات، علاوه بر کارشناسان آموزش، کارشناسان بخش IT دانشگاه نیز بصورت تمام وقت در خدمت اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان هستند.


*****


   سپس، دکتر حمیدرضا خانکه رئیس دانشگاه طی سخنانی، ضمن تشکر از همه مدیران آموزشی دانشگاه که در دوره پاندمی کرونا نیز به فعالیت های آموزشی مشغول بودند، گفت: خوشبختانه با تلاش همکاران در معاونت درمان دانشگاه و جلب حمایت مسئولان وزارت بهداشت، همه کادر درمان در مراکز درمانی تابعه دانشگاه، اعضای هیات علمی و کارکنان در ستاد دانشگاه و حدود 270 دانشجوی تهرانی و شهرستانی مستقر در تهران، نسبت به بیماری کرونا واکسینه شدند، و لذا، انتظار داریم تا همکاران هیات علمی حضور بیشتر و فعالتری در دانشگاه داشته باشند.


   وی افزود: لیست دانشجویان مستقر در شهرستان ها نیز در حال آماده سازی است تا به وزارت بهداشت و دانشگاه های علوم پزشکی کشور جهت اختصاص سهمیه واکسن در شهرستان های محل سکونت دانشجویان ما اعلام شود، و امیدواریم با واکسیناسیون همه دانشجویان ، بتوانیم از مهرماه امسال شاهد حضور دانشجویان سر کلاس های درس در دانشگاه باشیم.


   رئیس دانشگاه علوم توانبخشی و سلامت اجتماعی، با اشاره به برنامه افزایش سرانه دانشجوی این دانشگاه، گفت: همه گروه های آموزشی برنامه پنج ساله گروه خود را تدوین کرده و اولویت را به ایجاد رشته های بین رشته ای بویژه در تحصیلات تکمیلی بدهند تا با جذب دانشجو برای این رشته ها و گسترش فعالیت های دانشگاه و مراکز تحقیقاتی، سبب رفع مشکلات جامعه بشوند.


   دکتر خانکه در پایان سخنانش، بر لزوم شرکت همه آحاد مردم در انتخابات ریاست جمهوری تاکید کرد و افزود: همه ایرانیان در هر نقطه از جهان باید با شرکت در انتخابات، به هویت و حاکمیت خود احترام بگذارند.


   وی ادامه داد: همگی زیر چتر رهبری، در این انتخابات شرکت می کنیم و دیگران را هم برای مشارکت در این امر مهم و ملی ، تشویق می کنیم.




انتهای پیام/


تهیه و تنظیم خبر: نعیمی پور

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 19308
کلمات کلیدی
عبارت خود را درج و جهت جستجو

تغییر اندازه فونت:

تغییر فاصله بین کلمات:

تغییر فاصله بین خطوط:

تغییر نوع موس:

تغییر نوع موس:

تغییر رنگ ها:

رنگ اصلی:

رنگ دوم:

رنگ سوم: