به گزارش پایگاه خبری و اطلاع رسانی روابط عمومی ؛
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و شرکت "پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد" با هدف توسعه فناوری، امضا شد
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و شرکت " پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد " با هدف توسعه فناوری ، به امضای روسای دو مجموعه همکار رسید.
تفاهم نامه همکاری دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی و شرکت " پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد " با هدف توسعه فناوری ، به امضای روسای دو مجموعه همکار رسید.
به گزارش وبدای دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی، طرفین توافق نامه در راستای تحقق اهداف و راهبردهای خود جهت سرمایه گذاری و یا جذب سرمایه ها از منابع مختلف و به كارگیری آن در تأمین مالی فعالیت های فن آورانه و دانش بنیان و مشاركت در حمایت از کسب و کارهای نوآورانه و سودآور به منظور دستیابی به ارتباط منسجم سازمانی با منافع متقابل و یا سرمایه گذاری و کسب و کار مشترک فعالیت خواهند کرد.
" استفاده از مشاوره متخصصان در حوزه های فنی و کسب و کار برای توسعه شرکت های دانش بنیان تحت پوشش این تفاهم نامه، گسترش تعاملات حوزه فن آوری و حوزه سرمایه گذاری و تجاری سازی و زمینه سازی برای ایجاد ارتباط سیستماتیک بین آنها،همکاری مشترک طرفین در زمینه شناسایی، ارزیابی و جذب شرکتهای دانش بنیان و فناور برای سرمایه گذاری " از جمله اهدافی است که دو طرف از طریق این تفاهم نامه دنبال خواهند کرد.
" به اشتراک گذاری زیرساختها و فرصتهای رشد و ارتقای توانمندیها و مشارکت در رویدادها برای دو طرف ، مشارکت در شکل گیری شرکتهای دانشبنیان جدید، مشارکت در توسعه ایده ها، طرح ها و شرکت های مناسب برای سرمایه گذاری، ایجاد زیرساختهای فنی و مدیریتی و همراهی برای راهبری فعالیت های تجاری سازی" از دیگر اهداف این تفاهم نامه است.
در مقدمه این تفاهم نامه آمده است ، "دانشگاه علوم بهزیستی و توان بخشی " به عنوان یکی از مجموعه های فعال کشور، یکی از رسالتهای خود را حمایت از تولید فناوریهای نوین بومی و کمک به تجاری سازی یافته های پژوهشهای زیستی توسط شرکت های دانش بنیان می داند و از طرفی دیگر "شرکت پیشگامان امین سرمایه پاسارگاد" ، شرکت سرمایه گذاری خطرپذیر گروه مالی پاسارگاد، به عنوان شرکتی توانمند در حوزه به کارگیری سرمایه ایرانی، برای رشد و باروری کسب و کارهای دانش بنیان و مبتنی بر فناوریهای نوین ملی، خود را متعهد به سرمایه گذاری در شرکت های فناور با دانش بالای بومی دانسته و در این زمینه، " دانشگاه علوم بهزیستی و توانبخشی " را به عنوان یکی از نقاط سرمایه گذاری مطلوب تشخیص داده است.
بر این اساس، طرفین بر این باورند که این تفاهم نامه سندی است که ضمن ایجاد منافع متقابل برای طرفین، میتواند در راستای تحقق حماسه اقتصادی با استفاده از سرمایه گذاری خطرپذیر در شرکتهای دانش بنیان و فناور برای ایجاد ثروت و ارزش افزوده اقتصادی ملی از طریق توانمند سازی شرکتهای دانش بنیان، گامی در شأن ایران عزیز بردارد.
همچنین در این تفاهم نامه ، " مشارکت در نهادهای واسط ، مشارکت در آینده پژوهی های معطوف به تجاری سازی ، مشارکت در جذب و تجمیع سرمایه ها، مشارکت در طراحی توسعه فرهنگ کارآفرینی ، مشارکت در طراحی توسعه تعاملات بین المللی، به اشتراک گذاری فرصت های توسعه کسب وکار طرفین" به عنوان چشم انداز مشخص شده است.
همچنین ، برای تسهیل فرآیند شناسایی ارزیابی و جذب ایده های دانش بنیان و نیز تسهیلات لازم برای گسترش کسب و کار شرکت های دانش بنیان حاصله، کمیت های متشکل از دو عضو شامل یک عضو از طرف دانشگاه برای معرفی و شناسایی طرح ها و شرکت های دانش بنیان ، یک عضو از طرف شرکت شناسا برای ارایه خدمات سرمایه گذاری تشکیل می شود.
این کمیته، ساز و کار اجرایی سازی و عملیاتی شدن لازم برای رسیدن به اهداف تفاهم نامه را جهت توافق طرفین پیشنهاد می نماید.
این تفاهم نامه، پنج سال اعتبار دارد و درصورت موافقت طرفین، این مدت تمدید خواهد شد.
انتهای پیام/
تنظیم خبر: نعیمی پور